MOLOZ ATIKLARI TOPLANDI

Gölcük 20.01.2016 - 11:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MOLOZ ATIKLARI TOPLANDI

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri tarafından İlçemiz genelinde sık sık karşılaşılan ev, iş yeri ve inşaatlardan çıkan atıkların toplanma işlemi büyük bir titizlikle devam ediyor.

İlçemiz cadde ve sokaklarında moloz atıklarının  görsel kirlilik oluşturmaması açısından Temizlik İşleri Müdürlüğünün yaptığı açıklamada "Ev,iş ve inşaatlardan çıkan moloz artıklarının yarım ve sağlam çuvallar içerisinde yaya kaldırımlarını, ortak kullanım alanlarını işgal etmeyecek ve düzenli bir şekilde çıkartmalarını, belediyemizin 414 10 43 numaralı telefondan Müdürlüğümüze alınması hususunda gerekli bilginin verilmesini bekliyoruz" dedi.   Vatandaşlarımızın bu tür atıkların gelişi güzel ve düzensiz bir şekilde halkın kullanım alanlarını işgal durumunda, Belediye Zabıta Ekipleri tarafından şikayet ve tespit halinde yapılacak uyarıların ardından tekrar kontrol aşamasında bu uyarıya uymayan vatandaşlarımızın gerekli cezai uygulamaya düşmemeleri ifade edildi.  
Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri tarafından İlçemiz genelinde sık sık karşılaşılan ev, iş yeri ve inşaatlardan çıkan atıkların toplanma işlemi büyük bir titizlikle devam ediyor.

İlçemiz cadde ve sokaklarında moloz atıklarının  görsel kirlilik oluşturmaması açısından Temizlik İşleri Müdürlüğünün yaptığı açıklamada "Ev,iş ve inşaatlardan çıkan moloz artıklarının yarım ve sağlam çuvallar içerisinde yaya kaldırımlarını, ortak kullanım alanlarını işgal etmeyecek ve düzenli bir şekilde çıkartmalarını, belediyemizin 414 10 43 numaralı telefondan Müdürlüğümüze alınması hususunda gerekli bilginin verilmesini bekliyoruz" dedi.

 

Vatandaşlarımızın bu tür atıkların gelişi güzel ve düzensiz bir şekilde halkın kullanım alanlarını işgal durumunda, Belediye Zabıta Ekipleri tarafından şikayet ve tespit halinde yapılacak uyarıların ardından tekrar kontrol aşamasında bu uyarıya uymayan vatandaşlarımızın gerekli cezai uygulamaya düşmemeleri ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.