LASTİK İŞ
ismail

MOTOR ÜSTÜNDE 50 YIL ..!

27.04.2017 - 19:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MOTOR ÜSTÜNDE 50 YIL ..!

Gölcük de geniş bir kesim tarafından tanınan emekli Erdoğan Onat, neredeyse Türkiye de bir rekora gidiyor..

17 yaşında başlayan motorsiklet tutkusunu bugüne kadar sürüdüren onat, 67 yaşında halen daha motor süren en kıdemli motorcular arasında ilk sıralarda yer alıyor.. Motoru ile sık sık uzun seyahatlere çıkan Onat, gezdiği yerlerden çektiği görüntüleri sosyal medyada takipçileri ile paylaşıyor. Türk Chopper'ın de en kıdemli üyeleri arasında yer alan Onat, motor tutkusundan asla vazgeçmeyeceğini söylüyor...
Gölcük de geniş bir kesim tarafından tanınan emekli Erdoğan Onat, neredeyse Türkiye de bir rekora gidiyor..

17 yaşında başlayan motorsiklet tutkusunu bugüne kadar sürüdüren onat, 67 yaşında halen daha motor süren en kıdemli motorcular arasında ilk sıralarda yer alıyor..

Motoru ile sık sık uzun seyahatlere çıkan Onat, gezdiği yerlerden çektiği görüntüleri sosyal medyada takipçileri ile paylaşıyor. Türk Chopper'ın de en kıdemli üyeleri arasında yer alan Onat, motor tutkusundan asla vazgeçmeyeceğini söylüyor...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.