LASTİK İŞ
ismail

MOTORCULAR KERPE DE BULUŞACAK

Kocaeli 22.08.2019 - 06:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MOTORCULAR KERPE DE BULUŞACAK

KOMOTO, 3. Motosiklet Festivali’ni Kerpe Ömerağzı Kamp Alanı’nda 23-24-25 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirecek Türkchopper Motosiklet Kulübü’nün desteği ve Jolly Joker’in sponsorluğundaki festivalde Gripin, GrupYirmi7 ve Mirkelam sahne alacak

Kocaeli’de birçok ilki gerçekleştirmiş ve 2 adet festivali Kocaeli’ye kazandırmış olan Kocaeli Motosiklet Topluluğu (KOMOTO), b yıl da bomba sanatçılarla, ilk festivalin yapıldığı Kandıra’da bulunan Kerpe Ömerağzı kamp alanında, sürpriz konu ve konuklarıy 3. Kocaeli Motosiklet Festivali’ni gerçekleştirecek. 23-24-25 Ağustos 2019 tarihinde Türkchopper Motosiklet Kulübü’nün desteği ve Jolly Joker’in sponsorluğunda Ömerağzı Plajı’nda gerçekleşecek festivale Gripin, GrupYirmi7 ve Mirkelam efsane şarkıları ile herkese unutulmayacak bir festival yaşatacak. . PLAKET YERİNE TEMA’YA BAĞIŞ Festival ile ilgili yapılan çalışmalar öncelikle motor kulüplerinin başkanlarına plaket vermek yerine TEMA’ya bağışta bulunuldu. Festivale getirilecek evcil hayvanlar sokak hayvanları için alanda kedi kopek maması tedarik edildi. Öte yandan festivalde köpü partisi ve Türkiye’de sayılı organizasyonda yapılan Color Party, Ünlu DJ Açelya eşliğinde yapılacak. 3 gün sürecek festivale Türkiye’nin her yerinden Türk Chopper ve diğer motor kulüplere üyeleri katılım sağlıyor. 
KOMOTO, 3. Motosiklet Festivali’ni Kerpe Ömerağzı Kamp Alanı’nda 23-24-25 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirecek Türkchopper Motosiklet Kulübü’nün desteği ve Jolly Joker’in sponsorluğundaki festivalde Gripin, GrupYirmi7 ve Mirkelam sahne alacak

Kocaeli’de birçok ilki gerçekleştirmiş ve 2 adet festivali Kocaeli’ye kazandırmış olan Kocaeli Motosiklet Topluluğu (KOMOTO), b yıl da bomba sanatçılarla, ilk festivalin yapıldığı Kandıra’da bulunan Kerpe Ömerağzı kamp alanında, sürpriz konu ve konuklarıy 3. Kocaeli Motosiklet Festivali’ni gerçekleştirecek. 23-24-25 Ağustos 2019 tarihinde Türkchopper Motosiklet Kulübü’nün desteği ve Jolly Joker’in sponsorluğunda Ömerağzı Plajı’nda gerçekleşecek festivale Gripin, GrupYirmi7 ve Mirkelam efsane şarkıları ile herkese unutulmayacak bir festival yaşatacak. .

PLAKET YERİNE TEMA’YA BAĞIŞ

Festival ile ilgili yapılan çalışmalar öncelikle motor kulüplerinin başkanlarına plaket vermek yerine TEMA’ya bağışta bulunuldu. Festivale getirilecek evcil hayvanlar sokak hayvanları için alanda kedi kopek maması tedarik edildi. Öte yandan festivalde köpü partisi ve Türkiye’de sayılı organizasyonda yapılan Color Party, Ünlu DJ Açelya eşliğinde yapılacak. 3 gün sürecek festivale Türkiye’nin her yerinden Türk Chopper ve diğer motor kulüplere üyeleri katılım sağlıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.