MHP'nin Tavrı NET

Gölcük 19.08.2013 - 23:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MHP'nin Tavrı NET

MHP İlçe Başkanı Necati Erdurmuş “Partimiz Kimseyle İttifak Yapmayacak”dedi

MHP ilçe Başkanı Necati Erdurmuş ve Basın sorumlusu Nalan Gül Gazetemizin sorumlu yazı işleri Müdür Ersin Akboyun'u ziyaret etti. Erdurmuş” Partimizden çekinen iktidar ve destekçileri aslı astarı olmayan ittifak dedikoduları çıkartarak önümüzü kesmeye ve yürüyüşümüzü aksatmaya çalışmaktadır” dedi.  KENDİ ADAYIMIZLA MÜCADELE EDECEĞİZ MHP İlçe Başkanı Necati Erdurmuş” Partimizden çekinen iktidar ve destekçileri aslı astarı olmayan ittifak dedikoduları çıkartarak önümüzü kesmeye ve yürüyüşümüzü aksatmaya çalışmaktadır. ŞU hususu herkes bilmelidir ki, Milliyetçi Hareket partisi her seçim çevresinde kendi adaylarıyla mücadele verecek ve kimseye herhangi bir ittifak içinde olmayacaktır.   MHP'DE SON BAŞVURU 9 EYLÜL Erdurmuş “Türkiye'nin bu kadar nazik döneminde ve çok şeye gebe kısa ve orta vadeli geleceğinde, Mahalli idareler seçimlerine katılacak değerli dava arkadaşlarım, partimizin her seviyesinde görev ve sorumluluk alan teşkilat yöneticilerimiz 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdari Seçimlerinde aday adayı olmak isteyen il, ilçe ve belde teşkilatlarımızın başkan ve yöneticileri 1 Eylül 2013 günü mesai bitimine kadar yürüttükleri görevlerinden ayrılacaklar. 9 Eylül 2013 günü mesai bitimine kadarda resmi başvurularını yapmaları gerekiyor” dedi.   Erdurmuş “Kamu görevinde bulunanların başvurusu ise Yüksek Seçim Kurulu'nun açıklayacağı seçim takviminden sonra mümkün olacak. Seçimlerde aday olmak her dava arkadaşımın her teşkilat yöneticimizin hakkıdır. Çünkü partimizin her yöneticisinde bu liyakat ve yeterlilik ziyadesiyle mevcuttur” dedi.
MHP İlçe Başkanı Necati Erdurmuş “Partimiz Kimseyle İttifak Yapmayacak”dedi

MHP ilçe Başkanı Necati Erdurmuş ve Basın sorumlusu Nalan Gül Gazetemizin sorumlu yazı işleri Müdür Ersin Akboyun'u ziyaret etti. Erdurmuş” Partimizden çekinen iktidar ve destekçileri aslı astarı olmayan ittifak dedikoduları çıkartarak önümüzü kesmeye ve yürüyüşümüzü aksatmaya çalışmaktadır” dedi.

 KENDİ ADAYIMIZLA MÜCADELE EDECEĞİZ

MHP İlçe Başkanı Necati Erdurmuş” Partimizden çekinen iktidar ve destekçileri aslı astarı olmayan ittifak dedikoduları çıkartarak önümüzü kesmeye ve yürüyüşümüzü aksatmaya çalışmaktadır. ŞU hususu herkes bilmelidir ki, Milliyetçi Hareket partisi her seçim çevresinde kendi adaylarıyla mücadele verecek ve kimseye herhangi bir ittifak içinde olmayacaktır.

 

MHP'DE SON BAŞVURU 9 EYLÜL

Erdurmuş “Türkiye'nin bu kadar nazik döneminde ve çok şeye gebe kısa ve orta vadeli geleceğinde, Mahalli idareler seçimlerine katılacak değerli dava arkadaşlarım, partimizin her seviyesinde görev ve sorumluluk alan teşkilat yöneticilerimiz 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdari Seçimlerinde aday adayı olmak isteyen il, ilçe ve belde teşkilatlarımızın başkan ve yöneticileri 1 Eylül 2013 günü mesai bitimine kadar yürüttükleri görevlerinden ayrılacaklar. 9 Eylül 2013 günü mesai bitimine kadarda resmi başvurularını yapmaları gerekiyor” dedi.

 

Erdurmuş “Kamu görevinde bulunanların başvurusu ise Yüksek Seçim Kurulu'nun açıklayacağı seçim takviminden sonra mümkün olacak. Seçimlerde aday olmak her dava arkadaşımın her teşkilat yöneticimizin hakkıdır. Çünkü partimizin her yöneticisinde bu liyakat ve yeterlilik ziyadesiyle mevcuttur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.