LASTİK İŞ
ismail

MÜDÜRE VEDA YEMEĞİ

Gündem 07.12.2019 - 14:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MÜDÜRE VEDA YEMEĞİ

Gölcük Halk Eğitim müdürü olarak Görev yapan Mehmet Arvas ve Müdür yardımcısı olarak görev yapan Abdullah Edemen için Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz Veda yemeği düzenledi.

Rotasyondan dolayı okul ve kurum müdürlerin yerleri değişmesi kapsamında Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas ve Halk Eğitim Merkezi Müdür yardımcısı Abdullah Edemen görev yerleri değişmesinden dolayı Gölcük Halk Eğitim Merkezi müdürlüğünden ayrıldılar. Mehmet Hafız Arvas yeni görev yeri Gölcük Saraylı İlkokulu müdürlüğüne atandı. Abdullah Edemen ise Gölcük Ortaokulu Müdürlüğüne atanarak yeni görevine başladılar. Bu rotasyonda Kocaeli Sanayi Odası Gölcük Dumlupınar ortaokul müdürü Orhan Temiz Gölcük Halk Eğitim Müdürlüğüne atanarak görevine başladı. Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak göreve başlayan Orhan Temiz daha önce Gölcük Halk Eğitim Merkezinde görev yapan Mehmet Hafız Arvas ve Abdullah Edemen'e Gölcük Ilıca Resteorantta veda yemeği düzenledi. Veda yemeğinde konuşan Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz; “öncelikle davetimize icap ettiğinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. Bizler Devlet Memuru olarak vatanımız ve milletimize hizmet etmek için yola çıktık. Devletimiz bize nerede görev verirse bizler orada görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak 4 yıl kurumumuzda görev yapan Mehmet Hafız Arvas, kurumumuzda müdür yardımcısı olarak görev yapan Abdullah Edemen bu rotasyondan dolayı görev yerleri değişti. Ben kendilerine yeni görev yerinde başarılar dilerim diyerek kendilerine teşekkür plaketini takdim etti. Fahri Haner  
Gölcük Halk Eğitim müdürü olarak Görev yapan Mehmet Arvas ve Müdür yardımcısı olarak görev yapan Abdullah Edemen için Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz Veda yemeği düzenledi.

Rotasyondan dolayı okul ve kurum müdürlerin yerleri değişmesi kapsamında Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas ve Halk Eğitim Merkezi Müdür yardımcısı Abdullah Edemen görev yerleri değişmesinden dolayı Gölcük Halk Eğitim Merkezi müdürlüğünden ayrıldılar. Mehmet Hafız Arvas yeni görev yeri Gölcük Saraylı İlkokulu müdürlüğüne atandı. Abdullah Edemen ise Gölcük Ortaokulu Müdürlüğüne atanarak yeni görevine başladılar. Bu rotasyonda Kocaeli Sanayi Odası Gölcük Dumlupınar ortaokul müdürü Orhan Temiz Gölcük Halk Eğitim Müdürlüğüne atanarak görevine başladı.
Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak göreve başlayan Orhan Temiz daha önce Gölcük Halk Eğitim Merkezinde görev yapan Mehmet Hafız Arvas ve Abdullah Edemen'e Gölcük Ilıca Resteorantta veda yemeği düzenledi. Veda yemeğinde konuşan Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz; “öncelikle davetimize icap ettiğinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. Bizler Devlet Memuru olarak vatanımız ve milletimize hizmet etmek için yola çıktık. Devletimiz bize nerede görev verirse bizler orada görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak 4 yıl kurumumuzda görev yapan Mehmet Hafız Arvas, kurumumuzda müdür yardımcısı olarak görev yapan Abdullah Edemen bu rotasyondan dolayı görev yerleri değişti. Ben kendilerine yeni görev yerinde başarılar dilerim diyerek kendilerine teşekkür plaketini takdim etti.
Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.