LASTİK İŞ

MÜDÜRLER YAZICI’YA VEDA ETTİ

Gölcük 12.12.2016 - 16:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MÜDÜRLER YAZICI’YA VEDA ETTİ

Gölcük Kaymakamı olarak göreve başlayan ve 6.5 yıllık bir görev süresinin ardından, Sakarya'nın Arifiye ilçesine atanan Adem Yazıcı’ya Kurum ve daire müdürleri veda yemeği verdi.

Kaymakam Adem Yazıcı’ya vedalar devam ediyor. 6.5 yıldır ilçemizde görev yapan Yazıcı’ya kurum ve daire müdürleri Simit sarayında veda yemeği verdi. Yemeğe belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’de katıldı. GÖNÜL KALMANI İSTERDİ Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, gönlünün kaymakamın kalamsından yana olduğunun vurgusunu yaptı. Ellibeş “Kaymakamıza Gölcük'e yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Kaymakamımız ile görev yaptığı süre boyunca istişarelerde bulunarak, büyük bir uyum içerisinde çalıştık. Bu anlamda Kaymakamımız Adem Yazıcı'ya ilçemize katmış olduğu değerler ve yapmış olduğu hizmetler dolayısıyla teşekkür ediyor. Gönlümüz isterdiki burada kalsın ama çok uzağa gitmemesi de bizleri sevindirdi. Yeni görev yerinde başarılar diliyorum'' dedi. UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK Kaymakam Adem Yazıcı, ''Belediye Başkanımız ve ekibi ile bu görev yaptığımız süre içerisinde uyumlu bir şekilde çalıştık. Halkla ve kurumlarla hep iç içe olduk. Gölcük'te görev yapmaktan son derece mutlu oldum. Nitekim 6.5 yıl boyunca birlikte çalıştığımız ve benim için her zaman ayrı bir yeri olan Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'e gönülden teşekkür ediyorum'' dedi. VEDALARI SEVMİYORUM Kaymakam Yazıcı “Ben vedaları sevmiyorum. Tüm Kaymakamlara giderken veda yemeği yapılır ben arkadaşlarımdan yapmamalarını istemedim. Görev süresi boyunca tüm arkadaşlarımla uyum içerisinde çalıştık. Kimseyi kırmamaya çalıştım. kimseye küsmedim. Kızdıklarım olduysa da iş içindir.  6.5 yıldır Gölcük2teyim güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Yapamadıklarımız çok azdır. En uzun görev yaptığım yer Gölcük oldu. İki yıldır izin kullanmadım buna rağmen hiç bir rahatsızlık duymadım. Tüm arkadaşlarım haklarını helal etsinler.   Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz ve Yönetimi Müdürler adına Kaymakam Adem Yazıcı’ya çini bir pano hediye etti.  
Gölcük Kaymakamı olarak göreve başlayan ve 6.5 yıllık bir görev süresinin ardından, Sakarya'nın Arifiye ilçesine atanan Adem Yazıcı’ya Kurum ve daire müdürleri veda yemeği verdi.

Kaymakam Adem Yazıcı’ya vedalar devam ediyor. 6.5 yıldır ilçemizde görev yapan Yazıcı’ya kurum ve daire müdürleri Simit sarayında veda yemeği verdi. Yemeğe belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’de katıldı.

GÖNÜL KALMANI İSTERDİ
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, gönlünün kaymakamın kalamsından yana olduğunun vurgusunu yaptı. Ellibeş “Kaymakamıza Gölcük'e yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Kaymakamımız ile görev yaptığı süre boyunca istişarelerde bulunarak, büyük bir uyum içerisinde çalıştık. Bu anlamda Kaymakamımız Adem Yazıcı'ya ilçemize katmış olduğu değerler ve yapmış olduğu hizmetler dolayısıyla teşekkür ediyor. Gönlümüz isterdiki burada kalsın ama çok uzağa gitmemesi de bizleri sevindirdi. Yeni görev yerinde başarılar diliyorum'' dedi.
UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK
Kaymakam Adem Yazıcı, ''Belediye Başkanımız ve ekibi ile bu görev yaptığımız süre içerisinde uyumlu bir şekilde çalıştık. Halkla ve kurumlarla hep iç içe olduk. Gölcük'te görev yapmaktan son derece mutlu oldum. Nitekim 6.5 yıl boyunca birlikte çalıştığımız ve benim için her zaman ayrı bir yeri olan Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'e gönülden teşekkür ediyorum'' dedi.

VEDALARI SEVMİYORUM
Kaymakam Yazıcı “Ben vedaları sevmiyorum. Tüm Kaymakamlara giderken veda yemeği yapılır ben arkadaşlarımdan yapmamalarını istemedim. Görev süresi boyunca tüm arkadaşlarımla uyum içerisinde çalıştık. Kimseyi kırmamaya çalıştım. kimseye küsmedim. Kızdıklarım olduysa da iş içindir.  6.5 yıldır Gölcük2teyim güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Yapamadıklarımız çok azdır. En uzun görev yaptığım yer Gölcük oldu. İki yıldır izin kullanmadım buna rağmen hiç bir rahatsızlık duymadım. Tüm arkadaşlarım haklarını helal etsinler.  
Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz ve Yönetimi Müdürler adına Kaymakam Adem Yazıcı’ya çini bir pano hediye etti.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.