LASTİK İŞ

MÜEBBET İSTENDİ !

21.11.2013 - 22:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MÜEBBET İSTENDİ !

Gölcük Saraylı’da kızına evde doğum yaptırdıktan sonra bebeği çöpe atan anne, müebbet hapis istemiyle yargılanacak. Dava, 25 Aralık’ta görülecek ilk duruşmayla başlayacak

Gölcük Saraylı’da kızına evde doğum yaptırdıktan sonra bebeği çöpe atan anne, müebbet hapis istemiyle yargılanacak. Dava, 25 Aralık’ta görülecek ilk duruşmayla başlayacak Alınan bilgi ve iddialara göre; Gölcük Saraylı Konutları'nda oturan Ş.O. yaşıtı olan lise öğrencisi S.Y. ile cinsel ilişkiye girmiş ve hamile kalmıştı. Olayı sonradan öğrenen Ş.O.'nun annesi Sevda O. kızına evde doğum yaptırmış ve doğan bebek, Ş.O.'nun annesi Sevda O. tarafından evlerinin yakınlarındaki çöp konteyerine atılmıştı. Doğum yapan 15 yaşındaki Ş.O.’nun kanaması durmayınca annesi tarafından Gölcük Devlet Hastanesi’ne götürülmüştü. Burada doktorların yaptıkları muayene sonucunda Ş.O.'nun doğum yaptığı belirleniş ve durum polise bildirilmişti. Polisin olaya el atmasıyla da korkunç gerçek ortaya çıkmıştı. İLK MAHKEME 25 ARALIK’TA Olayın ardından 15 yaşındaki Ş.O. ve annesi Sevda O. polis tarafından gözaltına alınmıştı. Çöp konteynerinde yapılan aramada da bebeğin cesedi bulunmuştu. Daha sonra anne ve kızı adliyeye sevk edilmişti. Anne Sevda O. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmış, kızı Ş.O. ile onunla ilişkiye giren S.Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Serbest bırakılan Ş.O. gözetim altına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürdü. Kocaeli Cumhuriyet Savcısı tarafından hazırlanan iddianame kapsamında tutuklu bulunan Sevda O. hakkında 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış müebbet cezası istemi ile dava açıldı. Sanığın avukatlığını avukat Nazmi Küçükosmanoğlu üstlenirken, dava 25 Aralık tarihinde görülecek.
Gölcük Saraylı’da kızına evde doğum yaptırdıktan sonra bebeği çöpe atan anne, müebbet hapis istemiyle yargılanacak. Dava, 25 Aralık’ta görülecek ilk duruşmayla başlayacak

Gölcük Saraylı’da kızına evde doğum yaptırdıktan sonra bebeği çöpe atan anne, müebbet hapis istemiyle yargılanacak. Dava, 25 Aralık’ta görülecek ilk duruşmayla başlayacak

Alınan bilgi ve iddialara göre; Gölcük Saraylı Konutları'nda oturan Ş.O. yaşıtı olan lise öğrencisi S.Y. ile cinsel ilişkiye girmiş ve hamile kalmıştı. Olayı sonradan öğrenen Ş.O.'nun annesi Sevda O. kızına evde doğum yaptırmış ve doğan bebek, Ş.O.'nun annesi Sevda O. tarafından evlerinin yakınlarındaki çöp konteyerine atılmıştı. Doğum yapan 15 yaşındaki Ş.O.’nun kanaması durmayınca annesi tarafından Gölcük Devlet Hastanesi’ne götürülmüştü. Burada doktorların yaptıkları muayene sonucunda Ş.O.'nun doğum yaptığı belirleniş ve durum polise bildirilmişti. Polisin olaya el atmasıyla da korkunç gerçek ortaya çıkmıştı.

İLK MAHKEME 25 ARALIK’TA

Olayın ardından 15 yaşındaki Ş.O. ve annesi Sevda O. polis tarafından gözaltına alınmıştı. Çöp konteynerinde yapılan aramada da bebeğin cesedi bulunmuştu. Daha sonra anne ve kızı adliyeye sevk edilmişti. Anne Sevda O. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmış, kızı Ş.O. ile onunla ilişkiye giren S.Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Serbest bırakılan Ş.O. gözetim altına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürdü. Kocaeli Cumhuriyet Savcısı tarafından hazırlanan iddianame kapsamında tutuklu bulunan Sevda O. hakkında 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış müebbet cezası istemi ile dava açıldı. Sanığın avukatlığını avukat Nazmi Küçükosmanoğlu üstlenirken, dava 25 Aralık tarihinde görülecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.