LASTİK İŞ
ismail

MÜFTÜ BEY ÇARK ETTİ

22.09.2017 - 09:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MÜFTÜ BEY ÇARK ETTİ

Önceki akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye'nin gündemine oturan ilçe müftüsü Mehmet Yazıcı, oluşan tepkiler nedeni ile daha sonra mesajı kaldırmıştı...

Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı’nın Facebook hesabından “Mağazalarda ambalajı açılmış teşhir ürünleri hep yarı fiyatına satılır. Anlayana...” diye yaptığı paylaşım, büyük tepki çekti Paylaşımın basında yer almasının hemen ardından, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, müftü YAzıcı ile ilgili jet soruşturma açtı. Konuyu Kocaeli Valiliğine de bildiren Altıntaş, soruşturma için valilikten müfettiş talep etti. Müfettişlerin bugün Gölcük'e gelmesi bekleniyor. Haberin hızla yayılması ve sosyal medyada binlerce paylaşımının ardından, CHP ve Kent Konseyi de Kaymakam Altıntaş'dan randevu talep etti. CHP İlçe yöneticileri ve Kent konseyi yönetimi Kaymakam Altıntaş ile Müftü Yazıcı'nın konusunu görüşecek. Ötye yandan, sabah saatlerinde sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan ilçe müftüsü YAzıcı, sözlerinin yanlış anlaşıldığını iddia etti. Yazıcı paylaşımında şunları söyledi  "Almış olduğum bir ürünün aynısını yarı fiyatına internette bulup '' teşhir malıdır '' notunu gördükten sonra paylaştığım bir cümlenin Başkalarının yaşam tarzına saldırı gibi anlaşılmış olmasından dolayı çok üzgünüm bu konudaki tavrım çevrem tarafından bilinmektedir.asla öyle bir kastım olmamıştır. Kamuoyuna duyurulur."
Önceki akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye'nin gündemine oturan ilçe müftüsü Mehmet Yazıcı, oluşan tepkiler nedeni ile daha sonra mesajı kaldırmıştı...

Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı’nın Facebook hesabından “Mağazalarda ambalajı açılmış teşhir ürünleri hep yarı fiyatına satılır. Anlayana...” diye yaptığı paylaşım, büyük tepki çekti

Paylaşımın basında yer almasının hemen ardından, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, müftü YAzıcı ile ilgili jet soruşturma açtı. Konuyu Kocaeli Valiliğine de bildiren Altıntaş, soruşturma için valilikten müfettiş talep etti. Müfettişlerin bugün Gölcük'e gelmesi bekleniyor.

Haberin hızla yayılması ve sosyal medyada binlerce paylaşımının ardından, CHP ve Kent Konseyi de Kaymakam Altıntaş'dan randevu talep etti. CHP İlçe yöneticileri ve Kent konseyi yönetimi Kaymakam Altıntaş ile Müftü Yazıcı'nın konusunu görüşecek.

Ötye yandan, sabah saatlerinde sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan ilçe müftüsü YAzıcı, sözlerinin yanlış anlaşıldığını iddia etti. Yazıcı paylaşımında şunları söyledi 

"Almış olduğum bir ürünün aynısını yarı fiyatına internette bulup '' teşhir malıdır '' notunu gördükten sonra paylaştığım bir cümlenin Başkalarının yaşam tarzına saldırı gibi anlaşılmış olmasından dolayı çok üzgünüm bu konudaki tavrım çevrem tarafından bilinmektedir.asla öyle bir kastım olmamıştır. Kamuoyuna duyurulur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.