LASTİK İŞ

MÜFTÜ MANŞETLERDE - O PAYLAŞIMA JET SORUŞTURMA

Gölcük 21.09.2017 - 17:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MÜFTÜ MANŞETLERDE - O PAYLAŞIMA JET SORUŞTURMA

İlçe müftüsü Mehmet Yazıcı'non sosyal medyadan yaptığı paylaşım ulusla gazetelerin haber sitelerinde manşetlere taşındı.

Müftü YAzıcı dün akşam sosyal medya hesabından 'Mağazalarda ambalajı açılmış teşhir ürünleri hep yarı fiyatına satılır. Anlayana...' "şeklinde paylaşım yapmış ardından büyük tepki toplamıştı. Müftü YAzıcı'nın paylaşım haberinin Yeni Gölcük'de yayaınlanmasından sonra haberi alıntılayan ulusal basının internet haber sişteleri YAzıcı'yı manşete taşıdılar. Öte yandan, Müftü YAzıcı'nın yaylaşımı ile ilgili olarak Kaymakam Mustafa Altıntaş jet soruşturma başlattı. Kaymakam Altıntaş " Müftü ile ilgili gerekli soruşturma başlatıldı. Valimizle görüştük. Konuyla ilgili yarın valililkten gelecek olan müfettişler gerekli incelemeyi yapacak" dedi.
İlçe müftüsü Mehmet Yazıcı'non sosyal medyadan yaptığı paylaşım ulusla gazetelerin haber sitelerinde manşetlere taşındı.

Müftü YAzıcı dün akşam sosyal medya hesabından 'Mağazalarda ambalajı açılmış teşhir ürünleri hep yarı fiyatına satılır. Anlayana...' "şeklinde paylaşım yapmış ardından büyük tepki toplamıştı.

Müftü YAzıcı'nın paylaşım haberinin Yeni Gölcük'de yayaınlanmasından sonra haberi alıntılayan ulusal basının internet haber sişteleri YAzıcı'yı manşete taşıdılar.

Öte yandan, Müftü YAzıcı'nın yaylaşımı ile ilgili olarak Kaymakam Mustafa Altıntaş jet soruşturma başlattı. Kaymakam Altıntaş " Müftü ile ilgili gerekli soruşturma başlatıldı. Valimizle görüştük. Konuyla ilgili yarın valililkten gelecek olan müfettişler gerekli incelemeyi yapacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.