MÜFTÜDEN CHP’YE ZİYARET

Gölcük 29.03.2018 - 17:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MÜFTÜDEN CHP’YE ZİYARET

Gölcük İlçe Müftüsü İlyas Öztel, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

CHP İlçe Başkanı ismet İşeri ve Yönetimi, Gölcük İlçe Müftüsü İlyas Öztel’i ağırladı. Ziyarette konuşan Müftü Öztel; “Gölcük’te görevime başladığım günden bugüne bu güzel ilçeyi tanımak, sizlerle tanışmak için ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Gölcük kültür yapısıyla mozaik bir kent. Bu yüzden bu güzel ilçede birlik ve beraberliğinde iyi noktada olduğunu gözlemlemekteyim. Allah hiçbir zaman birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.   BERABERLİK ÖNEMLİ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İşeri, Müftü Öztel’e yönetimini tanıttı. İşeri; “Öncelikle siz değerli Müftümüze Gölcük’teki görevinizde başarılar diliyorum. Gölcük belirttiğiniz gibi çok kültür mozaiği bir kent. Bizlerde birlik ve beraberliğe çok önem veriyoruz. Bu ülke atalarımızın kararlı inanç ve kahramanlıklarıyla kazanıldı” dedi. 
Gölcük İlçe Müftüsü İlyas Öztel, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.
CHP İlçe Başkanı ismet İşeri ve Yönetimi, Gölcük İlçe Müftüsü İlyas Öztel’i ağırladı. Ziyarette konuşan Müftü Öztel; “Gölcük’te görevime başladığım günden bugüne bu güzel ilçeyi tanımak, sizlerle tanışmak için ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Gölcük kültür yapısıyla mozaik bir kent. Bu yüzden bu güzel ilçede birlik ve beraberliğinde iyi noktada olduğunu gözlemlemekteyim. Allah hiçbir zaman birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.
 
BERABERLİK ÖNEMLİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İşeri, Müftü Öztel’e yönetimini tanıttı. İşeri; “Öncelikle siz değerli Müftümüze Gölcük’teki görevinizde başarılar diliyorum. Gölcük belirttiğiniz gibi çok kültür mozaiği bir kent. Bizlerde birlik ve beraberliğe çok önem veriyoruz. Bu ülke atalarımızın kararlı inanç ve kahramanlıklarıyla kazanıldı” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.