MÜFTÜMÜZ DEFNEDİLMEK İÇİN MEMLEKETİNE GÖNDERİLDİ

20.12.2020 - 13:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

MÜFTÜMÜZ DEFNEDİLMEK İÇİN MEMLEKETİNE GÖNDERİLDİ

 Gölcük Tevfik Hoca Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Trabzon’un Hayrat ilçesine götürüldü Gölcük Müftüsü İlyas Öztel (64), yaklaşık üç haftadan bu yana Başiskele’de bulunan özel bir hastanede yeni tip koronavirüs (Kovid-19)tedavisi görmekteydi. Yoğun bakımda tutulan Müftü Öztel, vermiş olduğu yaşam mücadelesini kaybederek dün hayata gözlerini yumdu. Öztel’in cenazesi, bugün Gölcük Tevfik Hoca Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere, Trabzon’un Hayrat ilçesine götürüldü. CENAZE NAMAZINA PROTOKOL KATILIM GÖSTERDİ Öztel’in cenaze namazına Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Müftüsü Sinan Cihan, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, belediye başkan yardımcıları, siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileri, kaymakamlık daire müdürleri, çalışma arkadaşları, aile üyeleri ve akrabaları katılım gösterdi. Müftü Öztel’in cenazesine beraber görev yaptığı eski İl Müftüsü, şu an Ankara Müftüsü olan Yusuf Doğan da katıldı. 3 YILDIR GÖLCÜK’TE GÖREV YAPIYORDU İlçemizdeki görevine 11 Aralık 2017 tarihinde başlayan Müftü Öztel, 38 yıldan bu yana Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde görev yapmaktaydı. 1956 yılında Trabzon’un Of ilçesinde doğan Müftü Öztel, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunuydu. Evli ve 6 çocuk babası olan Müftü Öztel’in, koronavirüse karşı olan mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumması, ilçemizde derin bir üzüntü yarattı. 

 Gölcük Tevfik Hoca Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Trabzon’un Hayrat ilçesine götürüldü

Gölcük Müftüsü İlyas Öztel (64), yaklaşık üç haftadan bu yana Başiskele’de bulunan özel bir hastanede yeni tip koronavirüs (Kovid-19)tedavisi görmekteydi. Yoğun bakımda tutulan Müftü Öztel, vermiş olduğu yaşam mücadelesini kaybederek dün hayata gözlerini yumdu. Öztel’in cenazesi, bugün Gölcük Tevfik Hoca Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere, Trabzon’un Hayrat ilçesine götürüldü.

CENAZE NAMAZINA PROTOKOL KATILIM GÖSTERDİ

Öztel’in cenaze namazına Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Müftüsü Sinan Cihan, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, belediye başkan yardımcıları, siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileri, kaymakamlık daire müdürleri, çalışma arkadaşları, aile üyeleri ve akrabaları katılım gösterdi. Müftü Öztel’in cenazesine beraber görev yaptığı eski İl Müftüsü, şu an Ankara Müftüsü olan Yusuf Doğan da katıldı.

3 YILDIR GÖLCÜK’TE GÖREV YAPIYORDU

İlçemizdeki görevine 11 Aralık 2017 tarihinde başlayan Müftü Öztel, 38 yıldan bu yana Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde görev yapmaktaydı. 1956 yılında Trabzon’un Of ilçesinde doğan Müftü Öztel, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunuydu. Evli ve 6 çocuk babası olan Müftü Öztel’in, koronavirüse karşı olan mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumması, ilçemizde derin bir üzüntü yarattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.