LASTİK İŞ
ismail

MUHALİF PARTİLER EKMEĞİ HİÇ KONUŞMUYOR

Asayiş 15.10.2018 - 18:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MUHALİF PARTİLER EKMEĞİ HİÇ KONUŞMUYOR

İYİ Parti Genel Merkez yöneticileri, İYİ’lik Kervanı programı kapsamında ilimize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.Esnaf Odaları Birliği ziyaretinde söz alan Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, “Hiçbir muhalefet partisi ekmeği konuşmuyor” dedi.

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen İyilik Kervanı programı kapsamında Genel Merkezden önemli isimler, Kocaeli’ye gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimine ziyarette bulunuldu. Ardından STK ziyaretleri gerçekleştirildi. Ziyaretlere İl ve İlçe Teşkilatlarının yanı sıra Genel Merkez Divan Üyesi Koray Aydın, Milletvekili Halil İbrahim Oral, Genel İdare Kurulu üyeleri Ali Türkşen, Hana Akyüz, Mesut Özarslan, Kurucu üyeler Ayhan Çevik, Bilal Karaca, Coşkun Yıldırım, Mehmet Arslan, Ruhittin Sönmez, Sevinç Gümüş de katılım sağladı. ESNAF ODALARI BİRLİĞİNE GİTTİLER İl binasında düzenlenen basın açıklamasının ardından İYİ’lik Kervanı programı kapsamında İYİ Parti İl Teşkilatı ve Genel Merkez yöneticileri, KOCAELİ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş ve esnaf odaları başkanları yer aldı. Ziyarette Durmuş, İYİ Parti ekibine ziyaretten dolayı teşekkür etti. EN İYİ PERFORMANSI SERGİLEYECEK EKİBİMİZ VAR Ziyarette konuşan Genel Merkez Divan Kurulu Üyesi Koray Aydın, “İYİ Parti Genel Merkezi olarak İYİ’lik Kervanı programı kapsamında tüm illeri geziyoruz. Bu hafta Doğu ve Güneydoğu illerine gidilecek. Ben de Van’a gideceğim. Vatandaşımızla bir araya gelerek sorunlarını dinliyoruz. Daha yönetimimizle üyelerimizle tanışmamışken alelacele seçime gitmek zorunda kaldık. Dolayısıyla bunu Türkiye’de daha organize bir yapıya bürünmek için 81 ilde değişiklik yaptık. Mahalli seçimde en iyi performansı sergileyecek bir ekibe sahip olduğumuzu düşünüyorum. Türkiye bir kriz yaşıyor. Bizim Türkiye olarak 470 milyar dolar borcumuz var” şeklinde konuştu MUHALİF PARTİLER EKMEĞİ HİÇ KONUŞMUYOR Ziyarete katılanlardan Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı söz alarak “Hiçbir muhalefet partisi ekmek konusunu hiç konuşmuyor. Bütün girdileri yüzde 50 artmış bir ürüne sen zam yapamazsın demek etik değil. Ekmekte kurumsal markette tüm fırıncıları ezdiler. Bakkal da 10 liraya aldığını 12 liraya satmak zorunda” ifadelerine yer verdi. TÜM DEVLET KADEMELERİNDE BİR İSRAF VAR Sarı’nın ardından ekonomik krizle devam eden Aydın, “Marketler bu işlerde kendi karlarını ayarlayarak satış yapıyorlar. Bazıları zam yapıyor göstermelik olarak. Herkesin birbirini kandırdığı bir durum var. İsraf şu anda genele yayılmış. Tüm devlet kademelerinde de israf var. Ben çocuklarıma da diyorum: Hiçbir işe kalkışmayın, borç yapmayın, keseden yiyin. Türkiye’nin bu sıkıntıyı kısa sürede atlatamayacak. Bir durum tespiti yapılmalı. Şu anda müthiş bir dağınıklık var. Milliyetçi bir insanım. Ülkeye gelecek zarardan en ufak şekilde şüphelenirim” sözlerini kullandı.
İYİ Parti Genel Merkez yöneticileri, İYİ’lik Kervanı programı kapsamında ilimize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.Esnaf Odaları Birliği ziyaretinde söz alan Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, “Hiçbir muhalefet partisi ekmeği konuşmuyor” dedi.

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen İyilik Kervanı programı kapsamında Genel Merkezden önemli isimler, Kocaeli’ye gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimine ziyarette bulunuldu. Ardından STK ziyaretleri gerçekleştirildi. Ziyaretlere İl ve İlçe Teşkilatlarının yanı sıra Genel Merkez Divan Üyesi Koray Aydın, Milletvekili Halil İbrahim Oral, Genel İdare Kurulu üyeleri Ali Türkşen, Hana Akyüz, Mesut Özarslan, Kurucu üyeler Ayhan Çevik, Bilal Karaca, Coşkun Yıldırım, Mehmet Arslan, Ruhittin Sönmez, Sevinç Gümüş de katılım sağladı.

ESNAF ODALARI BİRLİĞİNE GİTTİLER

İl binasında düzenlenen basın açıklamasının ardından İYİ’lik Kervanı programı kapsamında İYİ Parti İl Teşkilatı ve Genel Merkez yöneticileri, KOCAELİ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş ve esnaf odaları başkanları yer aldı. Ziyarette Durmuş, İYİ Parti ekibine ziyaretten dolayı teşekkür etti.

EN İYİ PERFORMANSI SERGİLEYECEK EKİBİMİZ VAR

Ziyarette konuşan Genel Merkez Divan Kurulu Üyesi Koray Aydın, “İYİ Parti Genel Merkezi olarak İYİ’lik Kervanı programı kapsamında tüm illeri geziyoruz. Bu hafta Doğu ve Güneydoğu illerine gidilecek. Ben de Van’a gideceğim. Vatandaşımızla bir araya gelerek sorunlarını dinliyoruz. Daha yönetimimizle üyelerimizle tanışmamışken alelacele seçime gitmek zorunda kaldık. Dolayısıyla bunu Türkiye’de daha organize bir yapıya bürünmek için 81 ilde değişiklik yaptık. Mahalli seçimde en iyi performansı sergileyecek bir ekibe sahip olduğumuzu düşünüyorum. Türkiye bir kriz yaşıyor. Bizim Türkiye olarak 470 milyar dolar borcumuz var” şeklinde konuştu

MUHALİF PARTİLER EKMEĞİ HİÇ KONUŞMUYOR

Ziyarete katılanlardan Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı söz alarak “Hiçbir muhalefet partisi ekmek konusunu hiç konuşmuyor. Bütün girdileri yüzde 50 artmış bir ürüne sen zam yapamazsın demek etik değil. Ekmekte kurumsal markette tüm fırıncıları ezdiler. Bakkal da 10 liraya aldığını 12 liraya satmak zorunda” ifadelerine yer verdi.

TÜM DEVLET KADEMELERİNDE BİR İSRAF VAR

Sarı’nın ardından ekonomik krizle devam eden Aydın, “Marketler bu işlerde kendi karlarını ayarlayarak satış yapıyorlar. Bazıları zam yapıyor göstermelik olarak. Herkesin birbirini kandırdığı bir durum var. İsraf şu anda genele yayılmış. Tüm devlet kademelerinde de israf var. Ben çocuklarıma da diyorum: Hiçbir işe kalkışmayın, borç yapmayın, keseden yiyin. Türkiye’nin bu sıkıntıyı kısa sürede atlatamayacak. Bir durum tespiti yapılmalı. Şu anda müthiş bir dağınıklık var. Milliyetçi bir insanım. Ülkeye gelecek zarardan en ufak şekilde şüphelenirim” sözlerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.