MUHARREM AYINA ÖZEL KONSER !

15.11.2015 - 20:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MUHARREM AYINA ÖZEL KONSER !

Türk Tasavvuf Musikisi Topluluğu, birbirinden güzel ilahiler muharrem ayı için seslendirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Türk Tasavvuf Musikisi Topluluğu, Muharrem ayı sebebiyle  “Muharrem İlahileri ve Nefesler” adlı bir konser verdi. Bu anlamlı ay nedeniyle verilen konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Koroda Türk Tasavvuf Musikisi Bölümü’nde eğitim alan öğrenciler görev aldı.   PROF.DR. TURABİ YÖNETİMİNDE Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Salonu’nda gerçekleşen konserde, Türk Tasavvuf Musikisi Topluluğu’nu Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi yönetti. Konser öncesinde vatandaşlara Muharrem ayı ile ilgili bilgi aktarıldı.   İLAHİLER BEĞENİ TOPLADI Yaklaşık bir buçuk saat süren konserde Türk Tasavvuf Musikisi Topluluğu, birinden güzel ilahiler seslendirdi. Konserde aynı zamanda Türk Tasavvuf Musikisi Bölümü öğrencileri ile Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi solo performans sergiledi. İlahileri büyük bir beğeni ile izleyen vatandaşlar, beğenilerini konser sonunda alkışlarıyla ortaya koydu. Konser sonunda, Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı sorumlusu Tuğçe Erenci, topluluğu yöneten Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi’ye çiçek vererek teşekkür etti. Vatandaşlara çıkışta aşure ikramında bulunuldu.
Türk Tasavvuf Musikisi Topluluğu, birbirinden güzel ilahiler muharrem ayı için seslendirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Türk Tasavvuf Musikisi Topluluğu, Muharrem ayı sebebiyle  “Muharrem İlahileri ve Nefesler” adlı bir konser verdi. Bu anlamlı ay nedeniyle verilen konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Koroda Türk Tasavvuf Musikisi Bölümü’nde eğitim alan öğrenciler görev aldı.

 

PROF.DR. TURABİ YÖNETİMİNDE

Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Salonu’nda gerçekleşen konserde, Türk Tasavvuf Musikisi Topluluğu’nu Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi yönetti. Konser öncesinde vatandaşlara Muharrem ayı ile ilgili bilgi aktarıldı.

 

İLAHİLER BEĞENİ TOPLADI

Yaklaşık bir buçuk saat süren konserde Türk Tasavvuf Musikisi Topluluğu, birinden güzel ilahiler seslendirdi. Konserde aynı zamanda Türk Tasavvuf Musikisi Bölümü öğrencileri ile Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi solo performans sergiledi. İlahileri büyük bir beğeni ile izleyen vatandaşlar, beğenilerini konser sonunda alkışlarıyla ortaya koydu. Konser sonunda, Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı sorumlusu Tuğçe Erenci, topluluğu yöneten Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi’ye çiçek vererek teşekkür etti. Vatandaşlara çıkışta aşure ikramında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.