LASTİK İŞ
ismail

MUHASEBECİLER İFTARDA BULUŞTU

16.06.2017 - 10:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MUHASEBECİLER İFTARDA BULUŞTU

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Gölcük Temsilcisi Yasemin Ergin ve yönetimi 27 geleneksel iftar yemeğini Kocaeli Gölcük özel Lezzet Pazarı Resteurantta düzenledi.

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Gölcük Temsilcisi Yasemin Ergin ve yönetimi tarafından Düzenlenen iftar yemeğinde buluştular.  Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Gölcük Temsilcisi Yasemin Ergin ve yönetimi 27 geleneksel iftar yemeğini Kocaeli Gölcük özel Lezzet Pazarı Resteurantta düzenledi. Iftar yemeğine Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Fikret Gökmen, Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Taccettin Turgut, Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Murat Can, Sosyal Güvenlik Kurumu Gölcük Şube Müdürü Sadettin Bulut, İŞ-KUR Gölcük Şube Müdürü Mehmet Özdemir, CHP Gölcük ilçe Başkanı İsmet İşeri, Gölcük Bakkallar Büfeler ve Tekel Bayılar odası Başkanı Faruk Hikmet Kesgin ve Gölcükte görev yapan Serbest Mali Müşavirle ktılım sağladılar. Iftar öncesinde kısa bir açıklama yapan Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Gölcük Temsilcisi Yasemin Ergin; “öncelikle siz değerli konuklarımız bizim 27. Geleneksel iftar yemeğimize hepiniz hoş geldiniz. Bu mübarek ramazan ayında böyle birlikteliğin bir arada olması hepimiz için önemlidir. Küskünlerin barıştığı sevginin doruğa ulaşasının ve yardımlaşmanın en önemli gününde burada yine birlikte olduk. Bu iftar geleneğimiz bundan sonrada devam edecektir. Biz kez daha hoş geldiniz hepinize afiyet olsun” dedi.
Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Gölcük Temsilcisi Yasemin Ergin ve yönetimi 27 geleneksel iftar yemeğini Kocaeli Gölcük özel Lezzet Pazarı Resteurantta düzenledi.

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Gölcük Temsilcisi Yasemin Ergin ve yönetimi tarafından Düzenlenen iftar yemeğinde buluştular. 
Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Gölcük Temsilcisi Yasemin Ergin ve yönetimi 27 geleneksel iftar yemeğini Kocaeli Gölcük özel Lezzet Pazarı Resteurantta düzenledi. Iftar yemeğine Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Fikret Gökmen, Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Taccettin Turgut, Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Murat Can, Sosyal Güvenlik Kurumu Gölcük Şube Müdürü Sadettin Bulut, İŞ-KUR Gölcük Şube Müdürü Mehmet Özdemir, CHP Gölcük ilçe Başkanı İsmet İşeri, Gölcük Bakkallar Büfeler ve Tekel Bayılar odası Başkanı Faruk Hikmet Kesgin ve Gölcükte görev yapan Serbest Mali Müşavirle ktılım sağladılar. Iftar öncesinde kısa bir açıklama yapan Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Gölcük Temsilcisi Yasemin Ergin; “öncelikle siz değerli konuklarımız bizim 27. Geleneksel iftar yemeğimize hepiniz hoş geldiniz. Bu mübarek ramazan ayında böyle birlikteliğin bir arada olması hepimiz için önemlidir. Küskünlerin barıştığı sevginin doruğa ulaşasının ve yardımlaşmanın en önemli gününde burada yine birlikte olduk. Bu iftar geleneğimiz bundan sonrada devam edecektir. Biz kez daha hoş geldiniz hepinize afiyet olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.