LASTİK İŞ
ismail

Muhasebeciler İftar da Buluştu

Gölcük 24.07.2013 - 01:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Muhasebeciler İftar da Buluştu

Muhasebeciler Odası Gölcük temsilcisi Orhan Uzuner'in ev sahipliği yaptığı iftar yemeğinde protokolde hazır bulundu. Kaymakam Adem Yazıcı,Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Hanefi Demir,Gölcük ilçe emniyet Müdürü Sabri Yıldırım,CHP Gölcük ilçe Başkanı İsmet İşeri,Muhasebeciler Odası Başkanı Ender Şenol,Esnaf odası Başkanı Necmi Kocaman,Gölcük SGK Müdürü Mustafa Şallı ve Gölcüklü  muhasebeciler verilen iftara katıldılar. Hoş ve keyifli iftar yemeği vergi dairesi çalışanları ve vergi dairesi müdürlerinin de katılımıyla dikkati çekti. Muhasebeciler odası Gölcük Temsilcisi Orhan Uzuner " Muhasebeciler  odası Gölcük temsilciliği geleneksel hale gelen iftar programına bir hayli önem veriyor.Birlik beraberliğimizi pekiştiren dayanışma ruhunu ortaya çıkaran etkinlikler meslek odamıza ve üyelerimize daha yakın durmayı gerektirir.Bu akşam bizi onurlandıran başta Kaymakam Beye,Belediye Başkanıma,Emniyet Müdürüme, Vergi Dairesi  müdürlerime, Sgk müdürüme muhasebeciler temsilciliği adına teşekkür ederim"dedi.

Muhasebeciler Odası Gölcük temsilcisi Orhan Uzuner'in ev sahipliği yaptığı iftar yemeğinde protokolde hazır bulundu.

Kaymakam Adem Yazıcı,Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Hanefi Demir,Gölcük ilçe emniyet Müdürü Sabri Yıldırım,CHP Gölcük ilçe Başkanı İsmet İşeri,Muhasebeciler Odası Başkanı Ender Şenol,Esnaf odası Başkanı Necmi Kocaman,Gölcük SGK Müdürü Mustafa Şallı ve Gölcüklü  muhasebeciler verilen iftara katıldılar.

Hoş ve keyifli iftar yemeği vergi dairesi çalışanları ve vergi dairesi müdürlerinin de katılımıyla dikkati çekti.

Muhasebeciler odası Gölcük Temsilcisi Orhan Uzuner " Muhasebeciler  odası Gölcük temsilciliği geleneksel hale gelen iftar programına bir hayli önem veriyor.Birlik beraberliğimizi pekiştiren dayanışma ruhunu ortaya çıkaran etkinlikler meslek odamıza ve üyelerimize daha yakın durmayı gerektirir.Bu akşam bizi onurlandıran başta Kaymakam Beye,Belediye Başkanıma,Emniyet Müdürüme, Vergi Dairesi  müdürlerime, Sgk müdürüme muhasebeciler temsilciliği adına teşekkür ederim"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.