LASTİK İŞ
ismail

MUHASEBECİLERDEN TARİH TURU

28.11.2017 - 18:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MUHASEBECİLERDEN TARİH TURU

Kocaeli Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası, dün düzenlenen etkinlikte sabah Seka Sahil Restaurant’ta yapılan kahvaltının ardından hep birlikte İzmit Tarih Koridoru’nu gezdi.

Kocaeli Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası (KSMMMO) dün başarıı bir organizasyona daha imza attı. İzmit’in en sosyal odalarından biri olan KSMMMO, oda üyelerinin keyifli vakit geçirmesi amacıyla düzenlediği İzmit Tarih Koridoru Gezisi’nde İzmit’in tarihe tanıklık etmiş mekanlarını yakından inceleme fırsatı buldu. Sabah saatlerinde Seka Sahil Restaurant’ta bir araya gelerek kahvaltı yapan oda üyeleri, daha sonra Orhan Camii’nden başlayarak İzmit Tarih Koridoru’nda bulunan mekanları ve konakları ziyaret etti.   “BİRLİKTELİĞİMİZİ PEKİŞTİRDİK” KSMMMO Mesleki Dayanışma ve Sosyal Faaliyetler Komisyonu Başkanı Atilla Kalecier tarafından düzenlenen organizasyona KSMMMO Başkan Vekili Tülin Keçeci Güngör, Meclis Başkanı Okşin Beçet’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve oda üyeleri katılım gösterdi. Seka Sahil Restaurant’ta konuşan Güngör, “Meslekteki birlikteliğimizi burada bir kez daha pekiştirdik. Bu programı düzenleyen KSMMMO Mesleki Dayanışma ve Sosyal Faaliyetler Komisyonu’na ve emek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde güne güzel başladık” dedi.   “E-BEYAN TASLAĞINI İNCELEYİN” Sözlerinin devamında muhasebecileri ve mali müşavirleri ilgilendiren önemli bir konudan söz eden Güngör, “Sizlere şu sıralar gündemimizde olan bir konudan söz edeceğim. Yakın bir zamanda Maliye Bakanlığı Gelir Dairesi Başkanlığı tarafından Vergi Usul Genel Tebliği adı altında yayınlanan E-beyan Sistemi Tebliğ Taslağı yayınlandı. Şu an taslak durumunda olan bu tasarının kısa süre içerisinde onaylanarak uygulamaya geçirilmesi bekleniyor. Bugün resmi sitemizde bu taslağı yayınlayacağız. Lütfen sizler de bu taslağı inceleyerek kendi görüş ve fikirlerinizi odamıza ait info@kocaelismmmo.org.tr e – mail adresine göndermenizi rica ediyorum. Bu şekilde istediğiniz düzeltmeler ve değişiklikler var ise biz de meslek gurubu olarak üst makamlara iletebiliriz” ifadelerini kullandı.   İZMİT TARİH KORİDORUNU GEZDİLER Gezi grubu, kahvaltının ardından otobüsler aracılığıyla İzmit Tarih Koridoru’na doğru hareket etti. İki rehber eşliğinde gerçekleştirilen gezide Ese Dede Türbesi, Orhan Camii, Akçakoca Meydanı, Tarihi Süleyman Paşa Hamamı, Kayı Boyu Günlük Yaşam Müzesi, Elbeyoğlu Konağı, Sırrı Paşa Konağı, İzmit Butik Otel, Tarihi Kapanca Sokak Evleri, Kültür Tepesi, Redif Binası, Paşalar Dairesi, İmaret Camii, Kasr-ı Hümayun, Saat Kulesi, Atatürk Heykeli ve Arkeoloji Müzesi ziyaret edilerek İzmit’in tarihi dokusu incelendi.
Kocaeli Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası, dün düzenlenen etkinlikte sabah Seka Sahil Restaurant’ta yapılan kahvaltının ardından hep birlikte İzmit Tarih Koridoru’nu gezdi.

Kocaeli Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası (KSMMMO) dün başarıı bir organizasyona daha imza attı. İzmit’in en sosyal odalarından biri olan KSMMMO, oda üyelerinin keyifli vakit geçirmesi amacıyla düzenlediği İzmit Tarih Koridoru Gezisi’nde İzmit’in tarihe tanıklık etmiş mekanlarını yakından inceleme fırsatı buldu. Sabah saatlerinde Seka Sahil Restaurant’ta bir araya gelerek kahvaltı yapan oda üyeleri, daha sonra Orhan Camii’nden başlayarak İzmit Tarih Koridoru’nda bulunan mekanları ve konakları ziyaret etti.

 

“BİRLİKTELİĞİMİZİ PEKİŞTİRDİK”

KSMMMO Mesleki Dayanışma ve Sosyal Faaliyetler Komisyonu Başkanı Atilla Kalecier tarafından düzenlenen organizasyona KSMMMO Başkan Vekili Tülin Keçeci Güngör, Meclis Başkanı Okşin Beçet’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve oda üyeleri katılım gösterdi. Seka Sahil Restaurant’ta konuşan Güngör, “Meslekteki birlikteliğimizi burada bir kez daha pekiştirdik. Bu programı düzenleyen KSMMMO Mesleki Dayanışma ve Sosyal Faaliyetler Komisyonu’na ve emek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde güne güzel başladık” dedi.

 

“E-BEYAN TASLAĞINI İNCELEYİN”

Sözlerinin devamında muhasebecileri ve mali müşavirleri ilgilendiren önemli bir konudan söz eden Güngör, “Sizlere şu sıralar gündemimizde olan bir konudan söz edeceğim. Yakın bir zamanda Maliye Bakanlığı Gelir Dairesi Başkanlığı tarafından Vergi Usul Genel Tebliği adı altında yayınlanan E-beyan Sistemi Tebliğ Taslağı yayınlandı. Şu an taslak durumunda olan bu tasarının kısa süre içerisinde onaylanarak uygulamaya geçirilmesi bekleniyor. Bugün resmi sitemizde bu taslağı yayınlayacağız. Lütfen sizler de bu taslağı inceleyerek kendi görüş ve fikirlerinizi odamıza ait info@kocaelismmmo.org.tr e – mail adresine göndermenizi rica ediyorum. Bu şekilde istediğiniz düzeltmeler ve değişiklikler var ise biz de meslek gurubu olarak üst makamlara iletebiliriz” ifadelerini kullandı.

 

İZMİT TARİH KORİDORUNU GEZDİLER

Gezi grubu, kahvaltının ardından otobüsler aracılığıyla İzmit Tarih Koridoru’na doğru hareket etti. İki rehber eşliğinde gerçekleştirilen gezide Ese Dede Türbesi, Orhan Camii, Akçakoca Meydanı, Tarihi Süleyman Paşa Hamamı, Kayı Boyu Günlük Yaşam Müzesi, Elbeyoğlu Konağı, Sırrı Paşa Konağı, İzmit Butik Otel, Tarihi Kapanca Sokak Evleri, Kültür Tepesi, Redif Binası, Paşalar Dairesi, İmaret Camii, Kasr-ı Hümayun, Saat Kulesi, Atatürk Heykeli ve Arkeoloji Müzesi ziyaret edilerek İzmit’in tarihi dokusu incelendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.