LASTİK İŞ
ismail

MUHSİN YAZICIOĞLU UNUTULMADI

25.03.2017 - 19:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MUHSİN YAZICIOĞLU UNUTULMADI

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Teşkilatı kurucu liderleri Muhsin Yazıcıoğlu’nu vefatının 8’inci yılında andı.

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Teşkilatı kurucu liderleri Muhsin Yazıcıoğlu’nu Muhsin Yazıcıoğlu Görev Şehitleri Anma Anıtı’nda gerçekleştirilen tören ile andı. Törene İl Sekreteri Mustafa Arha, eski İl Başkanı Nihat Yıldız, BBP eski İl Yöneticisi Ercan Keleş ve çok sayıda partili katıldı.   KABRİNİ ZİYARET EDECEKLER Anma programında konuşan İl Sekreteri Mustafa Arha,” Burada toplanarak merhum genel başkanımızı yad etmek istiyoruz. Türk ve İslam ülküsü uğruna yaşayan ve ömrünü bu uğurda yaşayarak geçiren bir insandı. Allahtan bir kez daha rahmet diliyorum” dedi.  Programın ardından partililer gece saat 01:00'da Muhsin Yazıcıoğlu'nu kabrinde ziyaret etmek için Ankara'ya doğru yola çıkacak.
Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Teşkilatı kurucu liderleri Muhsin Yazıcıoğlu’nu vefatının 8’inci yılında andı.

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Teşkilatı kurucu liderleri Muhsin Yazıcıoğlu’nu Muhsin Yazıcıoğlu Görev Şehitleri Anma Anıtı’nda gerçekleştirilen tören ile andı. Törene İl Sekreteri Mustafa Arha, eski İl Başkanı Nihat Yıldız, BBP eski İl Yöneticisi Ercan Keleş ve çok sayıda partili katıldı.
 
KABRİNİ ZİYARET EDECEKLER

Anma programında konuşan İl Sekreteri Mustafa Arha,” Burada toplanarak merhum genel başkanımızı yad etmek istiyoruz. Türk ve İslam ülküsü uğruna yaşayan ve ömrünü bu uğurda yaşayarak geçiren bir insandı. Allahtan bir kez daha rahmet diliyorum” dedi.  Programın ardından partililer gece saat 01:00'da Muhsin Yazıcıoğlu'nu kabrinde ziyaret etmek için Ankara'ya doğru yola çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.