LASTİK İŞ

MUHTAR DEMEK MAHALLE SAKİNLERİ İLE AİLE OLMAK DEMEK

Gölcük 14.09.2018 - 09:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MUHTAR DEMEK MAHALLE SAKİNLERİ İLE AİLE OLMAK DEMEK

Gölcük İpekyolu Mahalle Muhtarı Hasan Kayhan; “Biz muhtar olarak mahalle sakinlerimizin dertleri ile dertleşiyoruz. Sıkıntılarını yetkili kurumlara aktararak bu sıkıntıların çözümü için takipçisi oluruz. Bu çabanın ardından mahalle sakinlerin sıkıntıları çözüldüğünde onların mutluluğu bizleri daha da mutlu ediyor. Yani ben mahalle sakinlerim ile bir aile olduk diyebilirim. Bu gün mahallede ikamet eden yardıma muhtaç insanlarımızda var. Ben bunları için her ihtiyacına karşılık verebilmek için hayırseverlerimizle ikili diyalog içerisinde kışlık giyecek okul kırtasiye okul çantasına varana kadar hiç kullanılmamış ürünleri toplayarak yardıma muhtaç insanlara destek veriyorum”dedi.

2019 yerel seçimlerde adaylığını açıklayan Gölcük İpekyolu Mahalle Muhtarı Hasan Kayhan; “muhtarlık duygusunun tarifi asla olmaz. Çünkü muhtarlık Mahalle sakinleri ile bir aile gibi olmaktır” dedi. Mart 2019 yerel seçimlerinin yaklaşması ile mahalle muhtarlık adaylığını açıklayan Gölcük İpek Mahalle Muhtarı Hasan Kayhan kendini tanıtarak şu açıklamalarda bulundu. Muhtar Hasan Kayhan; “Ben 1950 yılında Gölcük Şirinköy de doğdum. İlkokul öğrenimimi Gölcük Şirinköy ilkokulunda tamamladım. Okul sonrasında o dönemde köyde ailemle yapılacak işlerle çalıştım. Zaman süreci içerisinde Gölcük'te 30 yıl taksicilik esnafı olarak çalıştım. Bu çalışmalarımın ardından 1993 yılında BAĞ-KUR dan emekli oldum. Evli 3 çocuk babası ayrıca 5 torunum var” şeklinde kendini tanıttı. ÜÇ DÖNEMDİR MUHTARIM Muhtarlık dönemini anlatan Hasan Kayhan; “Geçmiş dönemde Şirinköy daha köy iken uzun süre köy azalığı yaptım. 17 Ağustos 1999 Marmara Depreminden sonra Köyümüz 3 Mahalleye bölündü. Bende İpekyolu Mahallemizde ikamet ediyorum. 2004 yılında ilk mahalle muhtarlık seçimi yapıldı. Ben bu seçimlere katılarak aday oldum. Seçimde mahalle halkımızın destek ve oyları ile kazanarak muhtar olarak göreve başladım. Tam 3 dönemdir Gölcük İpekyolu mahalle muhtarlık görevimi sürdürüyorum. Muhtarlık duygusu asla tarifi olmaz. Bu işi severek ve özverili hizmet vermektir. Aynı zamanda Mahalle sakinleri ile bir aile olmak daha da güzel bir duygudur. Bunu duyguyu yaşamak önemlidir. Bizler muhtar olarak bu duyguyu yaşıyoruz.  MAHALLE SAKİNLERİ İLE BİR ARADAYIZ Muhtar Kayhan “Biz muhtar olarak mahalle sakinlerimizin dertleri ile dertleşiyoruz. Sıkıntılarını yetkili kurumlara aktararak bu sıkıntıların çözümü için takipçisi oluruz. Bu çabanın ardından mahalle sakinlerin sıkıntıları çözüldüğünde onların mutluluğu bizleri daha da mutlu ediyor. Yani ben mahalle sakinlerim ile bir aile olduk diyebilirim. Bu gün mahallede ikamet eden yardıma muhtaç insanlarımızda var. Ben bunları için her ihtiyacına karşılık verebilmek için hayırseverlerimizle ikili diyalog içerisinde kışlık giyecek okul kırtasiye okul çantasına varana kadar hiç kullanılmamış ürünleri toplayarak yardıma muhtaç insanlara destek veriyorum”dedi.  MESİRE ALANI EN BÜYÜK HAYALİM Kayhan “Mahalle hizmetlerimde şunu belirtmek isterim. Mahallemizde bir tek çocuk parkı ve piknik alanları yoktu. Bunların yapılması için belediyemize aktardım. Belediyemiz bu konuda duyarlı davranarak mahallemize çocuk parkları ve piknik alanları yaptı. Bundan dolayı ben başta Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ve tüm ekiplerine teşekkür ederim. Mahallemiz için benim bir projem var. Projem ise mahallede bir mesire alanı yapmaktır. Bunu da belediyemize talepte bulundum. Yeri ise İpekyolu Bulvarı 631. Sokak Yurteks evlerinin yanındaki ağaçlık alanı mesire alanı olması çok uygun olacaktır. Bu proje benim en büyük hayalimdir. İnşallah bu proje gerçekleşeceğini umuyorum” dedi. Fahri Haner  
Gölcük İpekyolu Mahalle Muhtarı Hasan Kayhan; “Biz muhtar olarak mahalle sakinlerimizin dertleri ile dertleşiyoruz. Sıkıntılarını yetkili kurumlara aktararak bu sıkıntıların çözümü için takipçisi oluruz. Bu çabanın ardından mahalle sakinlerin sıkıntıları çözüldüğünde onların mutluluğu bizleri daha da mutlu ediyor. Yani ben mahalle sakinlerim ile bir aile olduk diyebilirim. Bu gün mahallede ikamet eden yardıma muhtaç insanlarımızda var. Ben bunları için her ihtiyacına karşılık verebilmek için hayırseverlerimizle ikili diyalog içerisinde kışlık giyecek okul kırtasiye okul çantasına varana kadar hiç kullanılmamış ürünleri toplayarak yardıma muhtaç insanlara destek veriyorum”dedi.

2019 yerel seçimlerde adaylığını açıklayan Gölcük İpekyolu Mahalle Muhtarı Hasan Kayhan; “muhtarlık duygusunun tarifi asla olmaz. Çünkü muhtarlık Mahalle sakinleri ile bir aile gibi olmaktır” dedi.

Mart 2019 yerel seçimlerinin yaklaşması ile mahalle muhtarlık adaylığını açıklayan Gölcük İpek Mahalle Muhtarı Hasan Kayhan kendini tanıtarak şu açıklamalarda bulundu. Muhtar Hasan Kayhan; “Ben 1950 yılında Gölcük Şirinköy de doğdum. İlkokul öğrenimimi Gölcük Şirinköy ilkokulunda tamamladım. Okul sonrasında o dönemde köyde ailemle yapılacak işlerle çalıştım. Zaman süreci içerisinde Gölcük'te 30 yıl taksicilik esnafı olarak çalıştım. Bu çalışmalarımın ardından 1993 yılında BAĞ-KUR dan emekli oldum. Evli 3 çocuk babası ayrıca 5 torunum var” şeklinde kendini tanıttı.

ÜÇ DÖNEMDİR MUHTARIM
Muhtarlık dönemini anlatan Hasan Kayhan; “Geçmiş dönemde Şirinköy daha köy iken uzun süre köy azalığı yaptım. 17 Ağustos 1999 Marmara Depreminden sonra Köyümüz 3 Mahalleye bölündü. Bende İpekyolu Mahallemizde ikamet ediyorum. 2004 yılında ilk mahalle muhtarlık seçimi yapıldı. Ben bu seçimlere katılarak aday oldum. Seçimde mahalle halkımızın destek ve oyları ile kazanarak muhtar olarak göreve başladım. Tam 3 dönemdir Gölcük İpekyolu mahalle muhtarlık görevimi sürdürüyorum. Muhtarlık duygusu asla tarifi olmaz. Bu işi severek ve özverili hizmet vermektir. Aynı zamanda Mahalle sakinleri ile bir aile olmak daha da güzel bir duygudur. Bunu duyguyu yaşamak önemlidir. Bizler muhtar olarak bu duyguyu yaşıyoruz. 

MAHALLE SAKİNLERİ İLE BİR ARADAYIZ
Muhtar Kayhan “Biz muhtar olarak mahalle sakinlerimizin dertleri ile dertleşiyoruz. Sıkıntılarını yetkili kurumlara aktararak bu sıkıntıların çözümü için takipçisi oluruz. Bu çabanın ardından mahalle sakinlerin sıkıntıları çözüldüğünde onların mutluluğu bizleri daha da mutlu ediyor. Yani ben mahalle sakinlerim ile bir aile olduk diyebilirim. Bu gün mahallede ikamet eden yardıma muhtaç insanlarımızda var. Ben bunları için her ihtiyacına karşılık verebilmek için hayırseverlerimizle ikili diyalog içerisinde kışlık giyecek okul kırtasiye okul çantasına varana kadar hiç kullanılmamış ürünleri toplayarak yardıma muhtaç insanlara destek veriyorum”dedi. 

MESİRE ALANI EN BÜYÜK HAYALİM
Kayhan “Mahalle hizmetlerimde şunu belirtmek isterim. Mahallemizde bir tek çocuk parkı ve piknik alanları yoktu. Bunların yapılması için belediyemize aktardım. Belediyemiz bu konuda duyarlı davranarak mahallemize çocuk parkları ve piknik alanları yaptı. Bundan dolayı ben başta Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ve tüm ekiplerine teşekkür ederim. Mahallemiz için benim bir projem var. Projem ise mahallede bir mesire alanı yapmaktır. Bunu da belediyemize talepte bulundum. Yeri ise İpekyolu Bulvarı 631. Sokak Yurteks evlerinin yanındaki ağaçlık alanı mesire alanı olması çok uygun olacaktır. Bu proje benim en büyük hayalimdir. İnşallah bu proje gerçekleşeceğini umuyorum” dedi.

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.