LASTİK İŞ

MUHTAR İLK MAAŞI İLE LOKMA DAĞITTI

20.04.2019 - 12:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MUHTAR İLK MAAŞI İLE LOKMA DAĞITTI

31 Mart yerel seçimlerde Şirinköy Mahalle Muhtarı seçilen Uğur Küçükyılmaz, göreve başlamasıyla Kandil gecesinde ilk maaşı ile 500 cami cemaatine lokma tatlısını dağıttı.

31 Mart Yerel seçimlerde Gölcük Şirinköy Mahalle muhtarı seçilen Uğur Küçükyılmaz, ilk etkinliğini kandil gecesi 500 kişiye lokma tatlısını dağıttı. Şirinköy mahalle muhtarı Uğur Küçükyılmaz yaptığı kısa bir açıklamada şunları söyledi. Muhtar Küçükyılmaz; “bu teşekkür amaçlı bir etkinliğimizdi. Çünkü Mahalle sakinlerimiz 31 Mart yerel seçimlerinde bizi tercih etti. Muhtarlık görevime başladığımda muhtarlık maaşım yeni yattı. Bizde arkadaşlarımla birlikte mahalle sakinlerimize teşekkür amaçlı bir etkinlik düşündük. Bu etkinliğimiz mübarek kandil gecesine denk geldi. Bende ilk muhtarlık maaşımla mahalle sakinlerime teşekkür amaçlı lokma tatlısını yaparak dağıttım. Ben mahalle sakinlerime bizlere güvenerek görev verdikleri için bir kez daha teşekkür ederim” dedi. Fahri Haner     
31 Mart yerel seçimlerde Şirinköy Mahalle Muhtarı seçilen Uğur Küçükyılmaz, göreve başlamasıyla Kandil gecesinde ilk maaşı ile 500 cami cemaatine lokma tatlısını dağıttı.

31 Mart Yerel seçimlerde Gölcük Şirinköy Mahalle muhtarı seçilen Uğur Küçükyılmaz, ilk etkinliğini kandil gecesi 500 kişiye lokma tatlısını dağıttı. Şirinköy mahalle muhtarı Uğur Küçükyılmaz yaptığı kısa bir açıklamada şunları söyledi. Muhtar Küçükyılmaz; “bu teşekkür amaçlı bir etkinliğimizdi. Çünkü Mahalle sakinlerimiz 31 Mart yerel seçimlerinde bizi tercih etti. Muhtarlık görevime başladığımda muhtarlık maaşım yeni yattı. Bizde arkadaşlarımla birlikte mahalle sakinlerimize teşekkür amaçlı bir etkinlik düşündük. Bu etkinliğimiz mübarek kandil gecesine denk geldi. Bende ilk muhtarlık maaşımla mahalle sakinlerime teşekkür amaçlı lokma tatlısını yaparak dağıttım. Ben mahalle sakinlerime bizlere güvenerek görev verdikleri için bir kez daha teşekkür ederim” dedi.
Fahri Haner     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.