LASTİK İŞ

MUHTAR İSTEDİ BAŞKAN YAPIYOR

21.10.2019 - 16:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MUHTAR İSTEDİ BAŞKAN YAPIYOR

Adnan Menderes İş Merkezinde Bulunan Muhtarlar Derneğine engelli olduğu için Başkalarının yardımı ile çıkabilen İrşadiye Muhtarı Mehmet Kamış, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’den asansör yapılmasını istedi. Başkan Sezer asansör yapılması için talimat verdi.

Muhtarlar günü dolayısı ile Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Engelli olan İrşadiye Muhtarı Mehmet Kamış’ın ikinci kata başkalarının yardımı ile çıktığını öğrendikten sonra Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu’na asansör yapılması için talimat verdi. Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral “Muhtarlar günü dolayısı ile Belediye Başkanımız Derneğimizi ziyaret etti. Engelli olan İrşadiye Muhtarımız Mehmet Kamış’a ikinci kata nasıl çıkabildiğini sordu. Muhtarımızda kendisini başkalarının çıkardığını belirtti. Bunun üzerine Başkan asansör yapılması için talimat verdi. Sadece muhtarımız değil. Muhtarlıklara ve Postaneye gelen engelli vatandaşlarımız malesef yukarıya çıkıp işlerini yapamıyorlar. Bazen yukarıya çıkmaları için duyarlı vatandaşlar yardım ediyor. Bu binaya engelliler için asansörün zaten yapılması gerekiyor”dedi. 
Adnan Menderes İş Merkezinde Bulunan Muhtarlar Derneğine engelli olduğu için Başkalarının yardımı ile çıkabilen İrşadiye Muhtarı Mehmet Kamış, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’den asansör yapılmasını istedi. Başkan Sezer asansör yapılması için talimat verdi.

Muhtarlar günü dolayısı ile Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Engelli olan İrşadiye Muhtarı Mehmet Kamış’ın ikinci kata başkalarının yardımı ile çıktığını öğrendikten sonra Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu’na asansör yapılması için talimat verdi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral “Muhtarlar günü dolayısı ile Belediye Başkanımız Derneğimizi ziyaret etti. Engelli olan İrşadiye Muhtarımız Mehmet Kamış’a ikinci kata nasıl çıkabildiğini sordu. Muhtarımızda kendisini başkalarının çıkardığını belirtti. Bunun üzerine Başkan asansör yapılması için talimat verdi. Sadece muhtarımız değil. Muhtarlıklara ve Postaneye gelen engelli vatandaşlarımız malesef yukarıya çıkıp işlerini yapamıyorlar. Bazen yukarıya çıkmaları için duyarlı vatandaşlar yardım ediyor. Bu binaya engelliler için asansörün zaten yapılması gerekiyor”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.