MUHTAR ZAİM BABAANNE OLDU

20.09.2018 - 16:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MUHTAR ZAİM BABAANNE OLDU

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, babaanne olmanın mutluluğunu yaşadı.

Zaim'in Görüntü Yönetmeni, Kurgu Editörü ve Kasaphan Prodüksiyon'un ortağı olan oğlu Timur Zaim ile gelini Gizem Zaim'in kızı Arya dün akşam Özel Aile Konak Hastanesi'nde dünyaya "Merhaba" dedi.  "Allah herkese bu duyguyu yaşatsın” Doğumhane kapısında uzun süre heyecanlı bekleyişlerini sürdüren Zaim ailesi, Arya'nın dünyaya gelmesiyle birlikte heyecan ve mutluluğun katbekat arttığını ifade ettiler. Genç yaşta babaanne olmanın büyük mutluluğunu yaşadığını dile getiren Muhtar Zaim; "Rabbime bize Arya'yı verdiği için şükrediyorum. Canımın canı prensesim Arya, evlattan daha kıymetli sanki. Muhteşem bir duygu. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın" diyerek mutluluğunu paylaştı.
Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, babaanne olmanın mutluluğunu yaşadı.

Zaim'in Görüntü Yönetmeni, Kurgu Editörü ve Kasaphan Prodüksiyon'un ortağı olan oğlu Timur Zaim ile gelini Gizem Zaim'in kızı Arya dün akşam Özel Aile Konak Hastanesi'nde dünyaya "Merhaba" dedi. 

"Allah herkese bu duyguyu yaşatsın”
Doğumhane kapısında uzun süre heyecanlı bekleyişlerini sürdüren Zaim ailesi, Arya'nın dünyaya gelmesiyle birlikte heyecan ve mutluluğun katbekat arttığını ifade ettiler. Genç yaşta babaanne olmanın büyük mutluluğunu yaşadığını dile getiren Muhtar Zaim; "Rabbime bize Arya'yı verdiği için şükrediyorum. Canımın canı prensesim Arya, evlattan daha kıymetli sanki. Muhteşem bir duygu. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın" diyerek mutluluğunu paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.