LASTİK İŞ

MUHTAR ATILGAN “ HALIDERE UNUTULDU“

07.01.2015 - 15:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MUHTAR ATILGAN “ HALIDERE UNUTULDU“

Halıdere Yeni Mahalle Muhtarı Necati Atılgan kar yağışının Halıdere'yi olumsuz etkilediğini ifade ederek sıkıntıları hakkında bilgi verdi.

Atılgan Halıdere'nin unutulduğunu belirterek "Tamamen terk edilmiş durumdayız" dedi. Atılgan "Vatandaş su faturlarını ödüyor, çöp vergisini ödüyor. Ama yeterli hizmet alamıyor. Çevre temizliği yok. Anaarterler tıkanınca gelip açıyorlar. Ama Halıdere'nin üst kısımlarına kimse çıkmıyor. Kocakarıya makyaj yapmak ne fayda. Sorunun temeline inmek gerekir" dedi.  TOPRAK KAYMASI VAR Atılgan "Mangal Restaurant'ın yukarısından çıktığınızda o sokaklarda ve yukarılarda toprak kayması var. Buraya bir çözüm bulunması gerektiğini söyledim. Maliyeti pahalı diye yapılmadı. Ama maliyetin ne kadar olduğu beni alakadar etmez. ben vergimi ödüyor muyum, görevimi yapıyor muyum? Bunun karşılığında da hizmetimi isterim. Halıdere'de dereler taşıyor, köprüler yıkılıyor. Yukarıdan aşağıya molozlar iniyor. Bu pislik logarları tıkadığında daha vahim olacak" dedi. Hava koşulları nedeni ile ulaşımda sorun olduğunu belirten Atılgan "Ana yollar açık. Ancak ara sokaklar kapalı. Araçlarla Halıdere'nin bayırlarını çıkmakta inmekte mesele" dedi. 
Halıdere Yeni Mahalle Muhtarı Necati Atılgan kar yağışının Halıdere'yi olumsuz etkilediğini ifade ederek sıkıntıları hakkında bilgi verdi.
Atılgan Halıdere'nin unutulduğunu belirterek "Tamamen terk edilmiş durumdayız" dedi. Atılgan "Vatandaş su faturlarını ödüyor, çöp vergisini ödüyor. Ama yeterli hizmet alamıyor. Çevre temizliği yok. Anaarterler tıkanınca gelip açıyorlar. Ama Halıdere'nin üst kısımlarına kimse çıkmıyor. Kocakarıya makyaj yapmak ne fayda. Sorunun temeline inmek gerekir" dedi. 
TOPRAK KAYMASI VAR
Atılgan "Mangal Restaurant'ın yukarısından çıktığınızda o sokaklarda ve yukarılarda toprak kayması var. Buraya bir çözüm bulunması gerektiğini söyledim. Maliyeti pahalı diye yapılmadı. Ama maliyetin ne kadar olduğu beni alakadar etmez. ben vergimi ödüyor muyum, görevimi yapıyor muyum? Bunun karşılığında da hizmetimi isterim. Halıdere'de dereler taşıyor, köprüler yıkılıyor. Yukarıdan aşağıya molozlar iniyor. Bu pislik logarları tıkadığında daha vahim olacak" dedi. Hava koşulları nedeni ile ulaşımda sorun olduğunu belirten Atılgan "Ana yollar açık. Ancak ara sokaklar kapalı. Araçlarla Halıdere'nin bayırlarını çıkmakta inmekte mesele" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.