''MUHTARLIK ÖZVERİ İSTEYEN MESLEKTİR''

Gölcük 13.09.2018 - 10:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''MUHTARLIK ÖZVERİ İSTEYEN MESLEKTİR''

Yaklaşan 2019 yerel seçimler kapsamında ilçemizde muhtarlık görevini yapan Mahalle muhtarları adaylıklarını açıklamaya başladılar. Bu kapsamda Gölcük Şirinköy Mahalle Muhtarı Ruhşen İşeri “Muhtarlık fedakarlık ve özveri isteyen bir melektir” dedi.

2019 yerel seçimlerde muhtar seçimlerinde adaylığını açıklayan Gölcük Şirinköy Mahalle Muhtarı Ruhşen İşeri; “Muhtarlık fedakarlık ve özveri isteyen bir melektir” dedi. 2014'DE MUHTAR OLDUM Yaklaşan 2019 yerel seçimler kapsamında ilçemizde muhtarlık görevini yapan Mahalle muhtarları adaylıklarını açıklamaya başladılar. Bu kapsamda Gölcük Şirinköy Mahalle Muhtarı Ruhşen İşeri kendisini tanıtarak ve 2019 yerel seçimlerde tekrar aday olduğunu açıkladı. Muhtar İşeri; “28- 08- 1959 Gölcük Şirinköy 'de doğdum. Evli iki çocuk babasıyım. Gölcük Tersanesinde uzun bir süre çalıştıktan sonra 2005 yılında emekli oldum. Emeklilik sürecinde halkıma nasıl bir hizmet vereceğimi düşünüyordum. Bu süreç içerisinde 2009 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde Şirinköy muhtarlığında 2. Aza olarak görev aldım. Bu görevi 2014 yerel seçimlerine kadar sürdürdüm.  2014 yerel seçimlerde Şirinköy Mahalle Muhtarı Nurettin Acar sonlandırdı. Bende 2014 yılında yerel seçimlerde Gölcük Şirinköy Mahalle Muhtarı adayı oldum. Bu süreçte mahalle yapılan seçimde mahalle halkımızın destekleri ile kazanarak muhtar olarak göreve başladım.  FEDAKARLI İSTİYOR Muhtarlık duygusu kelimelerle anlatılamaz. Bu duyguyu yaşamak gerekir. Muhtarlık çok güzel bir duygu olması yanı sıra fedakarlık ve özveri isteyen bir meslektir. Muhtarların asli görevleri, mahallesinde yapılması gereken projeleri yetkili kurumlar ile paylaşarak ve bu projelerin olumlu yönleri ile işin takipçisi olmak. Mahalle sakinlerinin sıkıntıları ve ihtiyaçları yetkili resmi kurumlara bildirmek ve bu sıkıntıların çözümü için gerekli çaba harcanmalıdır.  SORUNLARI YETKİLİLERE İLETİYORUZ Bizler muhtar olarak bu görevlerimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Biz muhtarlara bizlere verilen Mazbata ve mühürden başka her hangi bir yaptırım gücümüz yok. Sadece mahallemiz için gereken yaptırım projeleri,  Mahalle sakinlerimizin sıkıntıları ve ihtiyaçları yetkili kurumlarla paylaşmaktır. Bizde bunu yapıyoruz. Yani muhtarlık resmi kurumlar ile halk arasındaki bir köprüdür. Bizde muhtar olarak bu köprüyü çok iyi kullanmaya çalışıyoruz. Gölcük Şirinköy Mahalle sakinlerinin çoğu emeklilerden oluşuyor. Bundan dolayı mahallemizde bir banka ATM nin bulunması için girişimlerde bulunduk. Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş bu konuda bizlere büyük destek veriyor. Bu destekle Mahallemize bir bankanın ATM sini kazandıracağımıza gönülden inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle 2019 yerel seçimlerinde mahalleme daha aktif hizmet için tekrar aday oldum ve mahalle halkımızın desteklerini bekliyorum” dedi.   Fahri Haner
Yaklaşan 2019 yerel seçimler kapsamında ilçemizde muhtarlık görevini yapan Mahalle muhtarları adaylıklarını açıklamaya başladılar. Bu kapsamda Gölcük Şirinköy Mahalle Muhtarı Ruhşen İşeri “Muhtarlık fedakarlık ve özveri isteyen bir melektir” dedi.

2019 yerel seçimlerde muhtar seçimlerinde adaylığını açıklayan Gölcük Şirinköy Mahalle Muhtarı Ruhşen İşeri; “Muhtarlık fedakarlık ve özveri isteyen bir melektir” dedi.

2014'DE MUHTAR OLDUM
Yaklaşan 2019 yerel seçimler kapsamında ilçemizde muhtarlık görevini yapan Mahalle muhtarları adaylıklarını açıklamaya başladılar. Bu kapsamda Gölcük Şirinköy Mahalle Muhtarı Ruhşen İşeri kendisini tanıtarak ve 2019 yerel seçimlerde tekrar aday olduğunu açıkladı. Muhtar İşeri; “28- 08- 1959 Gölcük Şirinköy 'de doğdum. Evli iki çocuk babasıyım. Gölcük Tersanesinde uzun bir süre çalıştıktan sonra 2005 yılında emekli oldum. Emeklilik sürecinde halkıma nasıl bir hizmet vereceğimi düşünüyordum. Bu süreç içerisinde 2009 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde Şirinköy muhtarlığında 2. Aza olarak görev aldım. Bu görevi 2014 yerel seçimlerine kadar sürdürdüm. 

2014 yerel seçimlerde Şirinköy Mahalle Muhtarı Nurettin Acar sonlandırdı. Bende 2014 yılında yerel seçimlerde Gölcük Şirinköy Mahalle Muhtarı adayı oldum. Bu süreçte mahalle yapılan seçimde mahalle halkımızın destekleri ile kazanarak muhtar olarak göreve başladım. 

FEDAKARLI İSTİYOR
Muhtarlık duygusu kelimelerle anlatılamaz. Bu duyguyu yaşamak gerekir. Muhtarlık çok güzel bir duygu olması yanı sıra fedakarlık ve özveri isteyen bir meslektir. Muhtarların asli görevleri, mahallesinde yapılması gereken projeleri yetkili kurumlar ile paylaşarak ve bu projelerin olumlu yönleri ile işin takipçisi olmak. Mahalle sakinlerinin sıkıntıları ve ihtiyaçları yetkili resmi kurumlara bildirmek ve bu sıkıntıların çözümü için gerekli çaba harcanmalıdır. 

SORUNLARI YETKİLİLERE İLETİYORUZ
Bizler muhtar olarak bu görevlerimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Biz muhtarlara bizlere verilen Mazbata ve mühürden başka her hangi bir yaptırım gücümüz yok. Sadece mahallemiz için gereken yaptırım projeleri,  Mahalle sakinlerimizin sıkıntıları ve ihtiyaçları yetkili kurumlarla paylaşmaktır. Bizde bunu yapıyoruz. Yani muhtarlık resmi kurumlar ile halk arasındaki bir köprüdür. Bizde muhtar olarak bu köprüyü çok iyi kullanmaya çalışıyoruz. Gölcük Şirinköy Mahalle sakinlerinin çoğu emeklilerden oluşuyor. Bundan dolayı mahallemizde bir banka ATM nin bulunması için girişimlerde bulunduk. Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş bu konuda bizlere büyük destek veriyor. Bu destekle Mahallemize bir bankanın ATM sini kazandıracağımıza gönülden inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle 2019 yerel seçimlerinde mahalleme daha aktif hizmet için tekrar aday oldum ve mahalle halkımızın desteklerini bekliyorum” dedi.  

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.