LASTİK İŞ

MUHTARLAR YEMİN ETTİ

Gündem 07.04.2017 - 10:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MUHTARLAR YEMİN ETTİ

Kaymakamlık Takdir Komisyonu üyeleri için, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde yemin töreni düzenlendi. Takdir Komisyonunda yer alan ilçemiz Muhtarları, tarafsız kalacaklarına dair yemin etti. Takdir Komisyonları üyeleri, yılda bir yemin tazeliyorlar.

Kaymakamlık Takdir Komisyonu üyeleri için,  Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde yemin töreni düzenlendi. Takdir Komisyonunda yer alan ilçemiz Muhtarları, tarafsız kalacaklarına dair yemin etti. Takdir Komisyonları üyeleri,  yılda bir yemin tazeliyorlar. YEMİNİ ETTİLER Takdir Komisyonu üyeleri dün Belediye Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen, Takdir Komisyonu yemin töreni programı Komisyon Başkanı Gölcük Belediyesi Gelir Müdürü Arif Kurusakız, Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Tacettin Turgut, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz ve Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı. Yılmaz’ın yemin ettirdiği toplantıda, Muhtarlar,  “Komisyonda çalışacağım süre zarfında, tam manasıyla vicdan ve kanaatim icaplarına tabi kalacağıma; hiçbir sebep ve tesir altında adaletten ve doğruluktan ayrılamayacağıma, gerek devlet gerek mükellef haklarını bir tutacağıma, takdir ve tahminlerde herhangi bir tarafa temayül suretiyle kötüye kullanmayacağıma namusum üzerine yemin ederim.”
Kaymakamlık Takdir Komisyonu üyeleri için, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde yemin töreni düzenlendi. Takdir Komisyonunda yer alan ilçemiz Muhtarları, tarafsız kalacaklarına dair yemin etti. Takdir Komisyonları üyeleri, yılda bir yemin tazeliyorlar.

Kaymakamlık Takdir Komisyonu üyeleri için,  Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde yemin töreni düzenlendi. Takdir Komisyonunda yer alan ilçemiz Muhtarları, tarafsız kalacaklarına dair yemin etti. Takdir Komisyonları üyeleri,  yılda bir yemin tazeliyorlar.

YEMİNİ ETTİLER
Takdir Komisyonu üyeleri dün Belediye Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen, Takdir Komisyonu yemin töreni programı Komisyon Başkanı Gölcük Belediyesi Gelir Müdürü Arif Kurusakız, Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Tacettin Turgut, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz ve Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı. Yılmaz’ın yemin ettirdiği toplantıda, Muhtarlar,  “Komisyonda çalışacağım süre zarfında, tam manasıyla vicdan ve kanaatim icaplarına tabi kalacağıma; hiçbir sebep ve tesir altında adaletten ve doğruluktan ayrılamayacağıma, gerek devlet gerek mükellef haklarını bir tutacağıma, takdir ve tahminlerde herhangi bir tarafa temayül suretiyle kötüye kullanmayacağıma namusum üzerine yemin ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.