LASTİK İŞ

MUHTEŞEM SERGİ

02.10.2017 - 11:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MUHTEŞEM SERGİ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gölcük Şubesi ve Halk Eğitim Merkezi ortaklığında dün Degirmendere Sanat Evi'nde Kırkyama ve El Nakışı Sergisi açıldı.

Sergi açılışına Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, eşi Funda Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, eşi Feriha Ellibeş, Eski Vali Yardımcısı ve Gölcük Kaymakamı  Mustafa Pekdemir ve eşi Gülay  Pekdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi, Muhtarlar, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ümran Ceyhan, ÇYDD Gölcük Şubesi Üyeleri ve çok sayıda davetliler katılım sağladı. ÇYDD Gölcük Şubesi Başkanı Nuriye Demirel ve Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ümran Ceyhan, sergi açılış töreninde yaptığı konuşmada Kırkyama ve el sergisinin ilçemize kültürel ve sanatsal yönden önemli katkılar sağladığını ifade ettiler ve bu serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Kaymakam Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bu türlü sergilerin çok önemli olduğunu ve her zaman desteklediklerini dile getirerek, sergide emeği geçenleri tebrik ettiler.  Serginin kırkyama hocası Ayşe Özyılmazel ve El Nakışı hocası Yasemin Gencdoğan, 35 kursiyer, toplam 100 eserin sergisini açtı. Kursiyerler bir yıllık emeklerini beğeniye sundu. Sergi açılış kurdelesini ilçe protokolü, eşleri, Başkan Demirel ve kadınlar kesti. Sergi katılanlarca büyük beğeni topladı.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gölcük Şubesi ve Halk Eğitim Merkezi ortaklığında dün Degirmendere Sanat Evi'nde Kırkyama ve El Nakışı Sergisi açıldı.

Sergi açılışına Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, eşi Funda Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, eşi Feriha Ellibeş, Eski Vali Yardımcısı ve Gölcük Kaymakamı  Mustafa Pekdemir ve eşi Gülay  Pekdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi, Muhtarlar, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ümran Ceyhan, ÇYDD Gölcük Şubesi Üyeleri ve çok sayıda davetliler katılım sağladı.
ÇYDD Gölcük Şubesi Başkanı Nuriye Demirel ve Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ümran Ceyhan, sergi açılış töreninde yaptığı konuşmada Kırkyama ve el sergisinin ilçemize kültürel ve sanatsal yönden önemli katkılar sağladığını ifade ettiler ve bu serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Kaymakam Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bu türlü sergilerin çok önemli olduğunu ve her zaman desteklediklerini dile getirerek, sergide emeği geçenleri tebrik ettiler. 
Serginin kırkyama hocası Ayşe Özyılmazel ve El Nakışı hocası Yasemin Gencdoğan, 35 kursiyer, toplam 100 eserin sergisini açtı. Kursiyerler bir yıllık emeklerini beğeniye sundu.

Sergi açılış kurdelesini ilçe protokolü, eşleri, Başkan Demirel ve kadınlar kesti. Sergi katılanlarca büyük beğeni topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.