LASTİK İŞ

MÜLTECİ GİBİ SINIRI GEÇMEYE ÇALIŞTI !

Gündem 03.03.2020 - 19:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MÜLTECİ GİBİ SINIRI GEÇMEYE ÇALIŞTI !

Yunanistan sınırında bekleyen bir vatandaş sığınmacılar arasında karışarak sınırı geçmeye çalıştı.

Kafasında sargı bezi olan vatandaş, Yunanistan sınırı geçmeye çalıştığını söyleyerek, "Buraya geldim girdim içeriye. Yunan polisleri yakaladılar bizi. 'Tellerden çıkın' dediler arkadaşlar çıktı ben çıkmadım. Jopla sopalarla silahlarla sıktılar zaten. Kafama sopayla vurdular 10 tane dikiş var" dedi.  Pazarkule sınır kapısında sığınmacıların son durumunu takip eden K24 TV muhabiri Ercan Dağ'ın konuştuğu vatandaş,  işsiz ve sigortasız olduğunu, babası ve kardeşinin yurt dışında olduğunu ve bu nedenle sınırı geçmek istediğini söyledi.  (Kaynak : Y24.com)
Yunanistan sınırında bekleyen bir vatandaş sığınmacılar arasında karışarak sınırı geçmeye çalıştı.

Kafasında sargı bezi olan vatandaş, Yunanistan sınırı geçmeye çalıştığını söyleyerek, "Buraya geldim girdim içeriye. Yunan polisleri yakaladılar bizi. 'Tellerden çıkın' dediler arkadaşlar çıktı ben çıkmadım. Jopla sopalarla silahlarla sıktılar zaten. Kafama sopayla vurdular 10 tane dikiş var" dedi. 

Pazarkule sınır kapısında sığınmacıların son durumunu takip eden K24 TV muhabiri Ercan Dağ'ın konuştuğu vatandaş,  işsiz ve sigortasız olduğunu, babası ve kardeşinin yurt dışında olduğunu ve bu nedenle sınırı geçmek istediğini söyledi. 

(Kaynak : Y24.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.