LASTİK İŞ
ismail

MURAT AYDIN GURURUMUZ OLDU

30.10.2017 - 08:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MURAT AYDIN GURURUMUZ OLDU

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) 17. Olağan Genel Kurulu 21 Ekim 2017 tarihinde Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonu’nda yapıldı.

Genel Kurulda, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Genel Başkanı Murat Aydın’ın yönetim kuruluna seçilmesi, ilimiz amatör spor camiasında memnuniyetle karşılandı   SPOR BAKANI DA KATILDI Başkent Ankara’da yapılan Genel Kurula katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan birer konuşma yaparak, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ve Spor Genel Müdürlüğü’nün amatör spora bakışı ve hizmetlerini anlattılar. Gençlik ve Spor Bakanı Bak konuşmasında;  "Amatör spor kulüplerinde başkanlık, yöneticilik yapan herkes gizli kahramandır. Amatörleri ayağa kaldırdığımız zaman Türk sporu da ayağa kalkar. Bakan Bak, Amatör sporun içinden geldiğine işaret ederek, "Bu büyük ailenin bireyi olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Sizlere hizmet etme fırsatı bize doğdu. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak bütün teşkilatımızla sizlerin hizmetinizdeyiz." ifadelerini kullandı. Bize amatör sporları sevdiren büyüğümüz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan." diyen Bak, sözlerini şöyle sürdürdü:   “SİZLER GİZLİ KAHRAMANLARSINIZ” "Mahallemizin, Kasımpaşa sokaklarının, amatör kulübümüz Erokspor'un ağabeyi... O zaman İETT'de oynuyordu. Onu izmek için Vefa Stadı'na, Burhan Felek'e giderdik. Mahalledeki ağabeylerimiz toplar götürürdü. Mahalledeki ağabeyler, amatör spor kulüplerine gönül veren insanlardır. Bana göre amatör spor kulüplerinde başkanlık, yöneticilik yapan herkes gizli kahramandır. Gençlerimizi, başta uyuşturucu olmak üzere kötü alışkanlıklardan uzak tutan birer kahramandır. Çocukları, sporcuları evlatları gibi seven, bazen ailelerini ihmal eden, onlar için çırpınan gerçek kahramanlardır. Türk sporunun gerçek kahramanları onlardır."   “ERDOĞAN'IN TALİMATINI PAYLAŞTI” Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın amatör sporu iyi bildiğine dikkati çeken Bakan Bak, "Amatör sporun tam merkezinden gelen, her adımını bilen bir Cumhurbaşkanına, lidere sahibiz. Bize talimatı şu; (Mahalle sahalarını çoğaltacaksınız. Her tarafa, bulduğunuz yerlere gençlerin spor yapmaları için tesisler yapacaksınız.)" ifadelerini kullandı. Bakan Bak, çocukları sokakların yerine spor sahaları ve salonlarda görmek istediklerinin altını çizerek, şunları kaydetti:  "Çocuklarımızı sokaklardan, uyuşturucu batağından kurtarmamız lazım. Bunu yapmak için de sizlerle beraber olmamız lazım. Türkiye'deki amatör spor kulüplerinin sayısı 13 bin civarında. Bizimle aynı nüfusa sahip Almanya'da bu sayı 100 binin üzerinde. Bunu mahalli idarelerle birlikte yapmamız lazım. Uyuşturucuyla mücadele ederken, amatör spor kulüplerine çok ihtiyacımız var. Mahallenin ağabeylerine ihtiyacımız var. Onlar, sokağa gelen uyuşturucu satıcılarına 'Çocukları zehirleyemezsiniz.' diyerek meydan okur. İşte bizim amatör kahramanlarımız bunlar. Amatör kulüplerin yöneticileri olarak bu görevi üstlenmemiz lazım."dedi. Bu arada, Genel Kurulda, KASKF Genel Başkanı Murat Aydın’ın yönetim kuruluna seçilmesi, ilimiz amatör spor camiasında memnuniyetle karşılandı. ************************  
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) 17. Olağan Genel Kurulu 21 Ekim 2017 tarihinde Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonu’nda yapıldı.

Genel Kurulda, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Genel Başkanı Murat Aydın’ın yönetim kuruluna seçilmesi, ilimiz amatör spor camiasında memnuniyetle karşılandı

 

SPOR BAKANI DA KATILDI

Başkent Ankara’da yapılan Genel Kurula katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan birer konuşma yaparak, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ve Spor Genel Müdürlüğü’nün amatör spora bakışı ve hizmetlerini anlattılar. Gençlik ve Spor Bakanı Bak konuşmasında;  "Amatör spor kulüplerinde başkanlık, yöneticilik yapan herkes gizli kahramandır. Amatörleri ayağa kaldırdığımız zaman Türk sporu da ayağa kalkar. Bakan Bak, Amatör sporun içinden geldiğine işaret ederek, "Bu büyük ailenin bireyi olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Sizlere hizmet etme fırsatı bize doğdu. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak bütün teşkilatımızla sizlerin hizmetinizdeyiz." ifadelerini kullandı. Bize amatör sporları sevdiren büyüğümüz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan." diyen Bak, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“SİZLER GİZLİ KAHRAMANLARSINIZ”

"Mahallemizin, Kasımpaşa sokaklarının, amatör kulübümüz Erokspor'un ağabeyi... O zaman İETT'de oynuyordu. Onu izmek için Vefa Stadı'na, Burhan Felek'e giderdik. Mahalledeki ağabeylerimiz toplar götürürdü. Mahalledeki ağabeyler, amatör spor kulüplerine gönül veren insanlardır. Bana göre amatör spor kulüplerinde başkanlık, yöneticilik yapan herkes gizli kahramandır. Gençlerimizi, başta uyuşturucu olmak üzere kötü alışkanlıklardan uzak tutan birer kahramandır. Çocukları, sporcuları evlatları gibi seven, bazen ailelerini ihmal eden, onlar için çırpınan gerçek kahramanlardır. Türk sporunun gerçek kahramanları onlardır."

 

“ERDOĞAN'IN TALİMATINI PAYLAŞTI”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın amatör sporu iyi bildiğine dikkati çeken Bakan Bak, "Amatör sporun tam merkezinden gelen, her adımını bilen bir Cumhurbaşkanına, lidere sahibiz. Bize talimatı şu; (Mahalle sahalarını çoğaltacaksınız. Her tarafa, bulduğunuz yerlere gençlerin spor yapmaları için tesisler yapacaksınız.)" ifadelerini kullandı. Bakan Bak, çocukları sokakların yerine spor sahaları ve salonlarda görmek istediklerinin altını çizerek, şunları kaydetti:

 "Çocuklarımızı sokaklardan, uyuşturucu batağından kurtarmamız lazım. Bunu yapmak için de sizlerle beraber olmamız lazım. Türkiye'deki amatör spor kulüplerinin sayısı 13 bin civarında. Bizimle aynı nüfusa sahip Almanya'da bu sayı 100 binin üzerinde. Bunu mahalli idarelerle birlikte yapmamız lazım. Uyuşturucuyla mücadele ederken, amatör spor kulüplerine çok ihtiyacımız var. Mahallenin ağabeylerine ihtiyacımız var. Onlar, sokağa gelen uyuşturucu satıcılarına 'Çocukları zehirleyemezsiniz.' diyerek meydan okur. İşte bizim amatör kahramanlarımız bunlar. Amatör kulüplerin yöneticileri olarak bu görevi üstlenmemiz lazım."dedi.

Bu arada, Genel Kurulda, KASKF Genel Başkanı Murat Aydın’ın yönetim kuruluna seçilmesi, ilimiz amatör spor camiasında memnuniyetle karşılandı.

************************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.