LASTİK İŞ
ismail

MUŞ DAĞARASI DERNEĞİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

13.10.2018 - 16:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MUŞ DAĞARASI DERNEĞİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Gölcük'te 2009 yılında hizmete giren Gölcük Muş Dağarası Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği kendi yaptıkları Kültür Merkezi bina açılışı 21 Ekimde gerçekleşiyor.

Gölcük Muş Dağarası Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği 2009 yılında Kavaklı mahallesinde kuruldu. Dernek kuruluşun ardından dernek yönetimi ile üyelerinin birlik ve beraberliğinin sağlanması sonucunda 2013 yılında dernek için Kültür merkezi binası yapımı için Kavaklı Mahallesi Yavuz Caddesi üzerinde arsa aldılar. Alınan arsanın ardından sonra 2014 yılında dernek binasının yapımı için inşaat çalışmalarına başladılar. İnşaat çalışmalarında Dernek üyeleri İMC usulü ile çalışmalarını yoğunlaştırdılar. Dernek Başkanı Yusuf Kara derneğin yapımı için 2016 yılında kurbanlık hayvanları satarak kurbandan gelen gelir ile dernek yapımında kullandı. Yaklaşık 4 yıl süren dernek binasının yapımı tamamlandı. Yapımı tamamlanan Dernek Kültür Merkez Binası Hizmete girerek çalışmalar yapılmaya başlandı. Fakat resmi açılış için eksik olan işlemlerin tamamlanması ile Dernek binasının açılışı 21 Ekim 2018 tarihinde gerçekleşecektir.  Açılışla ilgili bilgi veren Dernek başkanı Yusuf Kara; “öncelikle derneğimizin Kültür binasının yapımında bizlere destek veren başta Kocaeli Büyükşehir belediyemiz, Gölcük Belediyemiz sivil topluk kurum ve kuruluşları olmak üzere yine binamızın yapımında en büyük katkı sağlayan değerli üyelerimize gönülden teşekkür ederim. Bu dernek binamız sadece Muş Dağarası üyelerine değil, Tüm Gölcük ilçemize kazanılmış bir kazanımdır. Derneğimizin binası Tüm Gölcük ilçemize hizmet verecektir. Derneğimizin yapımı 4 yıl sürdü. Burada maddi katkı sağlayan üyelerimizde var. Maddi Katkı Sağlamayan üyelerimiz ise dernek binasının yapımında İMC usulü ile katkı sağladılar. Güzel bir bina ortaya çıktı. Resmi açılışımız 21 Ekim 2018 tarihinde gerçekleşecektir. Tüm Gölcük Halkımız davetlidir” dedi. Fahri Haner   
Gölcük'te 2009 yılında hizmete giren Gölcük Muş Dağarası Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği kendi yaptıkları Kültür Merkezi bina açılışı 21 Ekimde gerçekleşiyor.

Gölcük Muş Dağarası Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği 2009 yılında Kavaklı mahallesinde kuruldu. Dernek kuruluşun ardından dernek yönetimi ile üyelerinin birlik ve beraberliğinin sağlanması sonucunda 2013 yılında dernek için Kültür merkezi binası yapımı için Kavaklı Mahallesi Yavuz Caddesi üzerinde arsa aldılar. Alınan arsanın ardından sonra 2014 yılında dernek binasının yapımı için inşaat çalışmalarına başladılar. İnşaat çalışmalarında Dernek üyeleri İMC usulü ile çalışmalarını yoğunlaştırdılar. Dernek Başkanı Yusuf Kara derneğin yapımı için 2016 yılında kurbanlık hayvanları satarak kurbandan gelen gelir ile dernek yapımında kullandı. Yaklaşık 4 yıl süren dernek binasının yapımı tamamlandı. Yapımı tamamlanan Dernek Kültür Merkez Binası Hizmete girerek çalışmalar yapılmaya başlandı. Fakat resmi açılış için eksik olan işlemlerin tamamlanması ile Dernek binasının açılışı 21 Ekim 2018 tarihinde gerçekleşecektir. 

Açılışla ilgili bilgi veren Dernek başkanı Yusuf Kara; “öncelikle derneğimizin Kültür binasının yapımında bizlere destek veren başta Kocaeli Büyükşehir belediyemiz, Gölcük Belediyemiz sivil topluk kurum ve kuruluşları olmak üzere yine binamızın yapımında en büyük katkı sağlayan değerli üyelerimize gönülden teşekkür ederim. Bu dernek binamız sadece Muş Dağarası üyelerine değil, Tüm Gölcük ilçemize kazanılmış bir kazanımdır. Derneğimizin binası Tüm Gölcük ilçemize hizmet verecektir. Derneğimizin yapımı 4 yıl sürdü. Burada maddi katkı sağlayan üyelerimizde var. Maddi Katkı Sağlamayan üyelerimiz ise dernek binasının yapımında İMC usulü ile katkı sağladılar. Güzel bir bina ortaya çıktı. Resmi açılışımız 21 Ekim 2018 tarihinde gerçekleşecektir. Tüm Gölcük Halkımız davetlidir” dedi.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.