LASTİK İŞ
ismail

Musiki Derneği Kültür gezilerine başladı

05.02.2019 - 17:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Musiki Derneği Kültür gezilerine başladı

Değirmendere'de kurulan Musiki Derneği yaptığı etkinlikler yanı sıra Kocaeli ilçelerinde tanıtım gezi programları yaparak ve tanıtım gezilerine başladı.

Uzun zamandan beri Gölcük Değirmendere'de kurulan Değirmendere Musiki Derneği yaptığı birçok etkinliklerde damgasını vurdu. Kocaeli geneli ve il dışında birçok müzik etkinliklerini düzenledi. Bu etkinliklerin yanı sıra ikinci etkinlikleri ise ilimiz genelinde tanıtım çalışma programlarına başladılar. Bu kapsamda ilk tanıtım programını Kocaeli Kartepe ilçesi oldu. Dernek Başkanı Ekrem Demirkesen ve yönetim kurulu ile birlikte nalmış olduğu karar doğrultusunda önceki gün dernek üyeleri ile birlikte Kartepe'ye gittiler. Kartepe'de üyeler bölge tanıtımı ardından sonra kartopu ve kızaklarla kaydılar. Ardından Gölcük Garnizon komutanlığındaki bulunan deniz müzesini ziyaret ettiler. Burada yetkililerden Deniz müzesi ile ilgili bilgi aldılar.  Tanıtım için kısa açıklama yapan Değirmendere Musiki Derneği Başkanı Ekrem Demirkesen; “biz musiki derneği olarak müzikle ilgili birçok etkinlikler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu kapsam içerisinde yaşadığımız bu coğrafyamızı en iyi şekilde tanımak tanıtım programını düzenledik. Gerçekten yaşadığımız bu coğrafyada bilmediğimiz ve görmediğimiz önemli eserlerimiz vardır. Bu tanıtım program vesilesi ile ilk olarak iki tanıtım programımızı düzenledik. Çokta iyi oldu. Gittiğimiz bölgelerde yetkililerimizden bölge ile ilgili aldığımız bilgiler bizim için çok faydalı oldu. Bu tanıtım programlarımız devam edecektir” şeklinde konuştu. Fahri Haner   
Değirmendere'de kurulan Musiki Derneği yaptığı etkinlikler yanı sıra Kocaeli ilçelerinde tanıtım gezi programları yaparak ve tanıtım gezilerine başladı.

Uzun zamandan beri Gölcük Değirmendere'de kurulan Değirmendere Musiki Derneği yaptığı birçok etkinliklerde damgasını vurdu. Kocaeli geneli ve il dışında birçok müzik etkinliklerini düzenledi. Bu etkinliklerin yanı sıra ikinci etkinlikleri ise ilimiz genelinde tanıtım çalışma programlarına başladılar. Bu kapsamda ilk tanıtım programını Kocaeli Kartepe ilçesi oldu. Dernek Başkanı Ekrem Demirkesen ve yönetim kurulu ile birlikte nalmış olduğu karar doğrultusunda önceki gün dernek üyeleri ile birlikte Kartepe'ye gittiler. Kartepe'de üyeler bölge tanıtımı ardından sonra kartopu ve kızaklarla kaydılar. Ardından Gölcük Garnizon komutanlığındaki bulunan deniz müzesini ziyaret ettiler. Burada yetkililerden Deniz müzesi ile ilgili bilgi aldılar. 

Tanıtım için kısa açıklama yapan Değirmendere Musiki Derneği Başkanı Ekrem Demirkesen; “biz musiki derneği olarak müzikle ilgili birçok etkinlikler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu kapsam içerisinde yaşadığımız bu coğrafyamızı en iyi şekilde tanımak tanıtım programını düzenledik. Gerçekten yaşadığımız bu coğrafyada bilmediğimiz ve görmediğimiz önemli eserlerimiz vardır. Bu tanıtım program vesilesi ile ilk olarak iki tanıtım programımızı düzenledik. Çokta iyi oldu. Gittiğimiz bölgelerde yetkililerimizden bölge ile ilgili aldığımız bilgiler bizim için çok faydalı oldu. Bu tanıtım programlarımız devam edecektir” şeklinde konuştu.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.