MUSTAFA EFE GÖZYAŞLARI İLE UĞURLANDI

24.06.2019 - 15:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MUSTAFA EFE GÖZYAŞLARI İLE UĞURLANDI

İlçemiz Gölcük bugün genç bir evladını daha sonsuzluğa uğurlamanın üzüntüsünü yaşadı

Emekli İtfaiye Memuru Engin ve Arzu Saral çiftinin biricik evlatları olan 14 yaşındaki Mustafa Efe, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek, tüm sevenlerini üzdü. Mustafa Efe, bugün Tevfik Hoca Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, ebediyete uğurlandı. Gölcük ilçesinde ikamet eden Engin ve Arzu Saral çiftinin 14 yaşındaki KSO Dumlupınar Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi olan oğulları Mustafa Efe Saral,  27 Mayıs günü kendisini yorgun htiğini ve nefes almakta güçlük çektiğini söylemesi üzerine hastaneye götürüldü. Yapılan tetkikler sonucu lösemi hastalığı teşhisi konuldu. İstanbul Ümraniye Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören Mustafa, sabah saatlerinde fenalaşarak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  KENDİSİNİ HEP YORGUN HİSSEDİYORDU Dumlupınar Ortaokulunda 8. sınıf öğrencisi olan Mustafa Efe Saral, 2. Dönemin başından bu yana sürekli kendisini yorgun htiğini söylüyordu. Ailesi Mustafa’nın bu şikâyetinin gireceği LGS sınav stresinden kaynaklandığını düşünüyordu. Mustafa Efe Saral, 27 Mayıs günü eve geldiğinde ve nefes alamadığını yorgun htiğini söylemesi üzerine ailesi kendisini Gölcük devlet Hastanesine götürmüştü. SARAL AİLESİNİN ACISINA ORTAK OLDULAR Gölcük Tevfik Hoca Camii'nde kılınan Mustafa Efe'nin cenaze namazına, Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulhalik Köse, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, KSO Dumlupınar Ortaokulu Müdürü Orhan Temiz ve Okul Müdürleri ile Mustaf Efe'nin sınıf arkadaşları ve çok sayıda vatandaşlar katılım sağlayarak, Saral ailesinin acısına ortak oldular. TABUTUNA MEZUNİYET ELBİSESİNİ KOYDULAR 14 yaşındaki Mustafa Efe Saral yakalandığı amansız hastalığına yenilmesi ile mezuniyet törenini de göremedi. Mustafa Efe Saral, 8. Sınıf son senesi olması ve arkadaşları gibi mezuniyet elbisesini giyemezken, okul idaresi tarafından Mustafa Efe Saral’ın tabutuna mezuniyet elbisesini ve kepini koydular. Baba Engin Saral ise mezuniyet elbisesini okşadı ve göz yaşlarını tutamadı. Genç Efe'nin cenazesinde oldukça duygulu anlar yaşanırken, Efe'nin cenazesi kılınan kılınan cenaze namazın ardından, Gölcük 17 Ağustos Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, genç kardeşimiz Mustafa Efe'ye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanı Cennet Olsun.
İlçemiz Gölcük bugün genç bir evladını daha sonsuzluğa uğurlamanın üzüntüsünü yaşadı

Emekli İtfaiye Memuru Engin ve Arzu Saral çiftinin biricik evlatları olan 14 yaşındaki Mustafa Efe, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek, tüm sevenlerini üzdü. Mustafa Efe, bugün Tevfik Hoca Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, ebediyete uğurlandı. Gölcük ilçesinde ikamet eden Engin ve Arzu Saral çiftinin 14 yaşındaki KSO Dumlupınar Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi olan oğulları Mustafa Efe Saral,  27 Mayıs günü kendisini yorgun htiğini ve nefes almakta güçlük çektiğini söylemesi üzerine hastaneye götürüldü. Yapılan tetkikler sonucu lösemi hastalığı teşhisi konuldu. İstanbul Ümraniye Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören Mustafa, sabah saatlerinde fenalaşarak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

KENDİSİNİ HEP YORGUN HİSSEDİYORDU

Dumlupınar Ortaokulunda 8. sınıf öğrencisi olan Mustafa Efe Saral, 2. Dönemin başından bu yana sürekli kendisini yorgun htiğini söylüyordu. Ailesi Mustafa’nın bu şikâyetinin gireceği LGS sınav stresinden kaynaklandığını düşünüyordu. Mustafa Efe Saral, 27 Mayıs günü eve geldiğinde ve nefes alamadığını yorgun htiğini söylemesi üzerine ailesi kendisini Gölcük devlet Hastanesine götürmüştü.

SARAL AİLESİNİN ACISINA ORTAK OLDULAR

Gölcük Tevfik Hoca Camii'nde kılınan Mustafa Efe'nin cenaze namazına, Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulhalik Köse, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, KSO Dumlupınar Ortaokulu Müdürü Orhan Temiz ve Okul Müdürleri ile Mustaf Efe'nin sınıf arkadaşları ve çok sayıda vatandaşlar katılım sağlayarak, Saral ailesinin acısına ortak oldular.

TABUTUNA MEZUNİYET ELBİSESİNİ KOYDULAR

14 yaşındaki Mustafa Efe Saral yakalandığı amansız hastalığına yenilmesi ile mezuniyet törenini de göremedi. Mustafa Efe Saral, 8. Sınıf son senesi olması ve arkadaşları gibi mezuniyet elbisesini giyemezken, okul idaresi tarafından Mustafa Efe Saral’ın tabutuna mezuniyet elbisesini ve kepini koydular. Baba Engin Saral ise mezuniyet elbisesini okşadı ve göz yaşlarını tutamadı. Genç Efe'nin cenazesinde oldukça duygulu anlar yaşanırken, Efe'nin cenazesi kılınan kılınan cenaze namazın ardından, Gölcük 17 Ağustos Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, genç kardeşimiz Mustafa Efe'ye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanı Cennet Olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.