LASTİK İŞ
ismail

MUSTAFA KÜPÇÜ YENİ KİTABINI TANITTI ..

Kocaeli 12.04.2019 - 07:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MUSTAFA KÜPÇÜ YENİ KİTABINI TANITTI ..

Gazeteci-Yazar Mustafa Küpçü, yeni kitabı 'Ataşe'yi, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Medyaevi'nde tanıttı.

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) ile Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) eski Başkanı Mustafa Küpçü, 6’ncı kitabı Ataşe’yi kamuoyuna tanıttı.  Ateşe adlı tarih romanında Emekli Kurmay Albay Hayri Saner’in anıları yer alıyor. 6'CI KİTABI Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti 16 Ocak Medya Evi’nde düzenlediği basın toplantısı ile yeni kitabını tanıtan Küpçü yaptığı tanıtımda, “KOGACE üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Bir meslek ağabeyinize gösterdiğiniz ilgiden dolayı size teşekkür ediyorum. Bizim yaşımıza gelmiş olanların geriye bir şeyler bırakmak için yazması çok doğal bir şey.  Bu kitapta İzmitli bir büyüğümüzün bana emanet ettiği bir dosyayı ölümsüzleştirmek istedim” dedi. KİTABIN KAHRAMANI EMEKLİ ALBAY 3 yıl boyunca ciddi bir araştırmalar yaparak romanını tamamlayan Küpçü, ayrıca 13 Nisan Cumartesi günü saat 14.00-19.00 arası Alemdar Caddesi Soydan İş Merkezi zemin katta bulunan Kitap Keyfim’de imza gününde okurları ile buluşacak. Küpçü, romanla ilgili, “Bu romanının kahramanı Emekli Kurmay Albay Hayri Saner, bu kentin saygın insanlarından biriydi” dedi. Küpçü, düzenlediği basın toplantısında, kitabı hazırlama fikri ve süreci hakkında bilgi vererek, şunları söyledi:"Büyük, oylumlu kitaplar yazıp okuru kendime hayran bırakmak için kitap yazmayı hiç düşünmedim. İzmitli Emel Çeviren'in eşi olan albayın ilginç yaşamını  ona söz verdiğim üzere kitaplaştırdım." dedi. Kitapta, emekli kurmay yarbay Hayri Saner'in ilginç anıları tarihi bazı olaylarla donatılatak anlatılıyor.Yaklaşık 3 yıllık bir araştırmanın ürünü olan kitapta, kurtuluş savaşının kimi kahramanları ile cumhuriyetin ilk yıllarında devlet kademelerinde görev alan birçok askeri ve sivil şahsiyet de yer alıyor. KİTAPLARINI İLK MESLEKTAŞLARINA İMZALADI Aydili Sanat Derneği Yayınları'ndan çıkan, kapak tasarımını Oğuzhan Demirci ve editörlüğünü de Ömer Akın'ın yaptığı kitap 176 sayfadan oluşuyor. Toplantıyı izleyen basın mensupları için kitaplarını imzalayan Mustafa Küpçü, 13 Nisan Cumartesi günü 14.00-19.00 arasında da İzmit Alemdar Caddesi Soydan İş Merkezi zemin katındaki Kitap Keyfim adlı mekanda okurlarıyla buluşacak. Mustafa Küpçü'nün daha önce bireysel olarak yayınlanmış "Anayasa, yasalar ve sendikal mücadelede hukukun payı" ve "Deliormanlı" adlı kitapları bulunuyor. Küpçü, önceden "Bosna Yazıları" ve "Gri Yeşil İzmit" adlı kitaplarını da ortak yayın olarak okurla buluşturdu.
Gazeteci-Yazar Mustafa Küpçü, yeni kitabı 'Ataşe'yi, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Medyaevi'nde tanıttı.

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) ile Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) eski Başkanı Mustafa Küpçü, 6’ncı kitabı Ataşe’yi kamuoyuna tanıttı.  Ateşe adlı tarih romanında Emekli Kurmay Albay Hayri Saner’in anıları yer alıyor.

6'CI KİTABI

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti 16 Ocak Medya Evi’nde düzenlediği basın toplantısı ile yeni kitabını tanıtan Küpçü yaptığı tanıtımda, “KOGACE üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Bir meslek ağabeyinize gösterdiğiniz ilgiden dolayı size teşekkür ediyorum. Bizim yaşımıza gelmiş olanların geriye bir şeyler bırakmak için yazması çok doğal bir şey.  Bu kitapta İzmitli bir büyüğümüzün bana emanet ettiği bir dosyayı ölümsüzleştirmek istedim” dedi.

KİTABIN KAHRAMANI EMEKLİ ALBAY

3 yıl boyunca ciddi bir araştırmalar yaparak romanını tamamlayan Küpçü, ayrıca 13 Nisan Cumartesi günü saat 14.00-19.00 arası Alemdar Caddesi Soydan İş Merkezi zemin katta bulunan Kitap Keyfim’de imza gününde okurları ile buluşacak. Küpçü, romanla ilgili, “Bu romanının kahramanı Emekli Kurmay Albay Hayri Saner, bu kentin saygın insanlarından biriydi” dedi. Küpçü, düzenlediği basın toplantısında, kitabı hazırlama fikri ve süreci hakkında bilgi vererek, şunları söyledi:"Büyük, oylumlu kitaplar yazıp okuru kendime hayran bırakmak için kitap yazmayı hiç düşünmedim. İzmitli Emel Çeviren'in eşi olan albayın ilginç yaşamını  ona söz verdiğim üzere kitaplaştırdım." dedi. Kitapta, emekli kurmay yarbay Hayri Saner'in ilginç anıları tarihi bazı olaylarla donatılatak anlatılıyor.Yaklaşık 3 yıllık bir araştırmanın ürünü olan kitapta, kurtuluş savaşının kimi kahramanları ile cumhuriyetin ilk yıllarında devlet kademelerinde görev alan birçok askeri ve sivil şahsiyet de yer alıyor.

KİTAPLARINI İLK MESLEKTAŞLARINA İMZALADI

Aydili Sanat Derneği Yayınları'ndan çıkan, kapak tasarımını Oğuzhan Demirci ve editörlüğünü de Ömer Akın'ın yaptığı kitap 176 sayfadan oluşuyor. Toplantıyı izleyen basın mensupları için kitaplarını imzalayan Mustafa Küpçü, 13 Nisan Cumartesi günü 14.00-19.00 arasında da İzmit Alemdar Caddesi Soydan İş Merkezi zemin katındaki Kitap Keyfim adlı mekanda okurlarıyla buluşacak. Mustafa Küpçü'nün daha önce bireysel olarak yayınlanmış "Anayasa, yasalar ve sendikal mücadelede hukukun payı" ve "Deliormanlı" adlı kitapları bulunuyor. Küpçü, önceden "Bosna Yazıları" ve "Gri Yeşil İzmit" adlı kitaplarını da ortak yayın olarak okurla buluşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.