MUSTAFA OKULLU KİTAP ÇIKARTIYOR !

29.11.2014 - 14:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MUSTAFA OKULLU KİTAP ÇIKARTIYOR !

Gölcük Eski Müftüsü Mustafa Okullu Umre Rehberi kitabı çıkarıyor.

Uzun süredir Salih Turizm'de Umre ve Hac rehberliği yapan Mustafa Okullu Umre adaylarına yardımcı olacak Umre Rehberi kitabı hazırlıyor. 75 kez Umre ve Hac ziyareti için kutsal topraklara gittiğini ifade eden Okullu, tecrüblerine dayanarak bu kitabı hazırladığını ifade etti. Okullu "Günümüzde çok sayıda Umre ve Hac rehberleri var. Ancak içinde Umre ve Hac vazifeleri karışık verilmiş. Bu kitabın ayrıcalığı sadece Umre ziyaretini anlatması olacak" dedi.  KİTAP 5 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR Yaklaşık 250 sayfa olacak olan kitap 5 bölümden oluşacak. Birinci bölümde Umreye gidecek olan vatandaşların evden çıkıp dönünceye kadar yapması gereken dini vecibeler yer alacak. İkinci Bölümde Umre ilgili tüm hususlar izah edilecek. Umrenin farzları, vacipleri ve sünnetleri. Üçüncü Bölümde Umre'de sıkça sorulan soru ve cevaplara yer verilecek. Dördüncü Bölümde Mekke ve Medine'nin tarihçesi ile gezilebilecek yerler anlatılacak. Beşinci bölümde ise Yasin, Tebareke gibi kısa dualara yer verilecek. Okullu kitabında zaman zaman yaşadığı anılara da yer verecek. 
Gölcük Eski Müftüsü Mustafa Okullu Umre Rehberi kitabı çıkarıyor.
Uzun süredir Salih Turizm'de Umre ve Hac rehberliği yapan Mustafa Okullu Umre adaylarına yardımcı olacak Umre Rehberi kitabı hazırlıyor. 75 kez Umre ve Hac ziyareti için kutsal topraklara gittiğini ifade eden Okullu, tecrüblerine dayanarak bu kitabı hazırladığını ifade etti. Okullu "Günümüzde çok sayıda Umre ve Hac rehberleri var. Ancak içinde Umre ve Hac vazifeleri karışık verilmiş. Bu kitabın ayrıcalığı sadece Umre ziyaretini anlatması olacak" dedi. 
KİTAP 5 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR
Yaklaşık 250 sayfa olacak olan kitap 5 bölümden oluşacak. Birinci bölümde Umreye gidecek olan vatandaşların evden çıkıp dönünceye kadar yapması gereken dini vecibeler yer alacak. İkinci Bölümde Umre ilgili tüm hususlar izah edilecek. Umrenin farzları, vacipleri ve sünnetleri. Üçüncü Bölümde Umre'de sıkça sorulan soru ve cevaplara yer verilecek. Dördüncü Bölümde Mekke ve Medine'nin tarihçesi ile gezilebilecek yerler anlatılacak. Beşinci bölümde ise Yasin, Tebareke gibi kısa dualara yer verilecek. Okullu kitabında zaman zaman yaşadığı anılara da yer verecek. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.