LASTİK İŞ
ismail

MUTFAKTA ÇIKAN YANGIN KORKUTTU

Gündem 15.01.2020 - 12:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MUTFAKTA ÇIKAN YANGIN KORKUTTU

Bu gün sabah saatlerinde Gölcük Merkez Mahallesi 37. Sokakta bir binanın mutfakta çıkan yangın mahalle sakinlerini sokağa döktü.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük Merkez Mahallesi 37. Sokakta bulunan Göksel Apartmanın 3. Katında İshak Kanat’a ait dairenin mutfağında henüz belli olmayan bir nedenden dolayı sabah saat 7- 30 yangın çıktı. Yangını fark eden ev halkı hemen itfaiye ekipleri arayarak mutfaktaki yangını bilgisini verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine zamanında intikal eden itfaiye ekipleri mutfaktaki yangın büyümeden kontrol altına alarak söndürdüler. Yangın sonrasında mutfak kullanılmaz hale geldi. Polis olayla ilgili araştırmalara başladı. Fahri Haner
Bu gün sabah saatlerinde Gölcük Merkez Mahallesi 37. Sokakta bir binanın mutfakta çıkan yangın mahalle sakinlerini sokağa döktü.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük Merkez Mahallesi 37. Sokakta bulunan Göksel Apartmanın 3. Katında İshak Kanat’a ait dairenin mutfağında henüz belli olmayan bir nedenden dolayı sabah saat 7- 30 yangın çıktı. Yangını fark eden ev halkı hemen itfaiye ekipleri arayarak mutfaktaki yangını bilgisini verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine zamanında intikal eden itfaiye ekipleri mutfaktaki yangın büyümeden kontrol altına alarak söndürdüler. Yangın sonrasında mutfak kullanılmaz hale geldi. Polis olayla ilgili araştırmalara başladı.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.