LASTİK İŞ

MUTLU AİLE MUTLU TOPLUM

15.11.2016 - 09:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MUTLU AİLE MUTLU TOPLUM

Gölcük Belediyesi öncülüğünde ‘Mutlu Aile Mutlu Toplum’ Eğitimi projesi kapsamında gerçekleştirilen eğitimin sertifika töreni gerçekleştirildi. Törene Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve proje kapsamında eğitim alan çiftler katılım gösterdi.

Gölcük Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen eğitime evli ve nişanlı çiftler katılım sağlarken, Eğitimin içeriğinde ben kimim? Eşim Kim? Evlilikte uyumlu iletişim yöntemleri konuları işlendi. Uzman Eğitimciler Profesyonel Koç ve Eğitim Danışmanı Nagihan Özdil ve NLP Master ve Eğitim Danışmanı Dilek Özen Ceylan tarafından iki gruba verilen evlilik eğitimine katılım sağlayan Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, “Evlilik bir toplumun en önemli değeridir. Gölcük Belediyesi olarak bize gelen ve proje hakkında bilgi veren Profesyonel Koç ve Eğitim Danışmanı Nagihan Özdil hanımefendi ve NLP Master ve Eğitim Danışmanı Dilen Özen Ceylan hanımefendi’nin tekliflerini seve seve kabul ettik. Çünkü günümüzde ne yazık ki evlilikler çiftler arasındaki iletişimsizlik yüzünden bitiyor. Başta Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ve bizler bu projeyi çok önemsedik. İnşallah bu projenin devamını da oluşturmak istiyoruz. Ben belediyemiz adına eğitimlerini başarıyla tamamlayan çiftlerimizi tebrik ediyor, kendilerine mutlu bir evlilik diliyorum” dedi. Eğitime katılan evli ve nişanlı çiftler, başta Gölcük Belediyesi olmak üzere Uzman Eğitimciler Nagihan Özdil’e ve Dilek Özen Ceylan’a teşekkür ettiler.   Konuşmanın ardından Başkan Yardımcısı Değirmenci tarafından eğitime katılan çiftlere sertifikaları takdim edildi. Sertifika töreninin ardından protokol, uzman eğitimciler ve eğitime katılan çiftler ile toplu fotoğraf çekildi.  
Gölcük Belediyesi öncülüğünde ‘Mutlu Aile Mutlu Toplum’ Eğitimi projesi kapsamında gerçekleştirilen eğitimin sertifika töreni gerçekleştirildi. Törene Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve proje kapsamında eğitim alan çiftler katılım gösterdi.

Gölcük Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen eğitime evli ve nişanlı çiftler katılım sağlarken, Eğitimin içeriğinde ben kimim? Eşim Kim? Evlilikte uyumlu iletişim yöntemleri konuları işlendi. Uzman Eğitimciler Profesyonel Koç ve Eğitim Danışmanı Nagihan Özdil ve NLP Master ve Eğitim Danışmanı Dilek Özen Ceylan tarafından iki gruba verilen evlilik eğitimine katılım sağlayan Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, “Evlilik bir toplumun en önemli değeridir. Gölcük Belediyesi olarak bize gelen ve proje hakkında bilgi veren Profesyonel Koç ve Eğitim Danışmanı Nagihan Özdil hanımefendi ve NLP Master ve Eğitim Danışmanı Dilen Özen Ceylan hanımefendi’nin tekliflerini seve seve kabul ettik. Çünkü günümüzde ne yazık ki evlilikler çiftler arasındaki iletişimsizlik yüzünden bitiyor. Başta Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ve bizler bu projeyi çok önemsedik. İnşallah bu projenin devamını da oluşturmak istiyoruz. Ben belediyemiz adına eğitimlerini başarıyla tamamlayan çiftlerimizi tebrik ediyor, kendilerine mutlu bir evlilik diliyorum” dedi. Eğitime katılan evli ve nişanlı çiftler, başta Gölcük Belediyesi olmak üzere Uzman Eğitimciler Nagihan Özdil’e ve Dilek Özen Ceylan’a teşekkür ettiler.

 

Konuşmanın ardından Başkan Yardımcısı Değirmenci tarafından eğitime katılan çiftlere sertifikaları takdim edildi. Sertifika töreninin ardından protokol, uzman eğitimciler ve eğitime katılan çiftler ile toplu fotoğraf çekildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.