MÜZEDE SEVGİLİLER GÜNÜ BULUŞMASI

Gündem 16.02.2020 - 15:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MÜZEDE SEVGİLİLER GÜNÜ BULUŞMASI

Kocaeli Müzesi, 14 Şubat Sevgililer Günü Kapsamında “Geçmişten Günümüze Aşkın Tınısı: Dinletiler” adıyla muhteşem bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

Kocaeli Müze Müdürlüğü, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında farklı bir organizasyonla dikkat çekti. Kocaeli halkını müze ve müzikle buluşturan Müze Müdürlüğü son olarak gerçekleştirdiği etkinlikte; Şef Nazmi Taşdı ve Orkestrası ile Solist Eda Acar “Geçmişten Günümüze Aşkın Tınısı: Dinletiler” adıyla muhteşem bir konsere imza attı. BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ Seniha Sami Moralı Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa; Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdür V. Ercan Yamen, Müdür Yardımcısı Ayhan Zeren, Müze Müdürü Serkan Gedük, Art Nicomedia Dernek Başkanı Akın Ülkü Sevinç, SEKÜL Başkanı İbrahim Altınoğlu, müze personeli, kurum çalışanları ile sanatseverler büyük ilgi gösterdi. SEVGİ MESAJLARI Sunuculuğunu Müze Özel Kalem’den Yasemin Elyıldırım’ın yaptığı programda, Müze Müdürü Gedük ile İl Müdür Vekili Yamen günün önemine ilişkin konuşma yaparak sevginin anlamı üzerine mesajlar verdi. Ardından konser başladı. Nazmi Taşdı ile orkestrası yaklaşık 40 eseri başarıyla seslendirdi. AYAKTA ALKIŞLANDI Sanatçılar; 70’li yıllardan 90’lı yılların sevilin aşk şarkıları ile günümüzün şarkılarını başarıyla seslendirildi.  Yerli ve yabancı eserler zaman zaman birlikte söylendi. Muhteşem konserde İl Müdür Vekili Yamen’de sahneye çıkarak güzel bir eseri seslendirdi. Program ayakta alkışlanırken emeği geçen orkestra ekibine teşekkür edilerek plaket verildi. 
Kocaeli Müzesi, 14 Şubat Sevgililer Günü Kapsamında “Geçmişten Günümüze Aşkın Tınısı: Dinletiler” adıyla muhteşem bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

Kocaeli Müze Müdürlüğü, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında farklı bir organizasyonla dikkat çekti. Kocaeli halkını müze ve müzikle buluşturan Müze Müdürlüğü son olarak gerçekleştirdiği etkinlikte; Şef Nazmi Taşdı ve Orkestrası ile Solist Eda Acar “Geçmişten Günümüze Aşkın Tınısı: Dinletiler” adıyla muhteşem bir konsere imza attı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Seniha Sami Moralı Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa; Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdür V. Ercan Yamen, Müdür Yardımcısı Ayhan Zeren, Müze Müdürü Serkan Gedük, Art Nicomedia Dernek Başkanı Akın Ülkü Sevinç, SEKÜL Başkanı İbrahim Altınoğlu, müze personeli, kurum çalışanları ile sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

SEVGİ MESAJLARI

Sunuculuğunu Müze Özel Kalem’den Yasemin Elyıldırım’ın yaptığı programda, Müze Müdürü Gedük ile İl Müdür Vekili Yamen günün önemine ilişkin konuşma yaparak sevginin anlamı üzerine mesajlar verdi. Ardından konser başladı. Nazmi Taşdı ile orkestrası yaklaşık 40 eseri başarıyla seslendirdi.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Sanatçılar; 70’li yıllardan 90’lı yılların sevilin aşk şarkıları ile günümüzün şarkılarını başarıyla seslendirildi.  Yerli ve yabancı eserler zaman zaman birlikte söylendi. Muhteşem konserde İl Müdür Vekili Yamen’de sahneye çıkarak güzel bir eseri seslendirdi. Program ayakta alkışlanırken emeği geçen orkestra ekibine teşekkür edilerek plaket verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.