LASTİK İŞ
ismail

MY OKULLARI'NDAN ÇOK ÖZEL GECE

Eğitim 12.04.2018 - 17:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MY OKULLARI'NDAN ÇOK ÖZEL GECE

Kocaeli MY OKULLARI Geleneksel Şiir ve Değerler Gecesi bu yıl da İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde yapıldı.

MY Kolej kurucusu Murat Yıldırım, Ak Parti İl başkanı Şemsettin Ceyhan, Sendika Başkanları, Sivil Toplum kuruluşları temsilcileri, Milli Eğitim Şube müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen şiir gecesi yoğun katılıma sahne oldu. Bu yılki teması şehitleri anma olan gecede, Hz.Habil'den Ömer Halisdemir'e uzanan şehit tahtının sahipleri anıldı. Gözyaşlarıyla izlenen programın sonunda teşekkür konuşması yapan Murat Yıldırım, "MY Okullarının en büyük anlamı; yani MY'si milli ve yerlidir. Bugün burada bu amaca uygun çalışmaların yapıldığını görmek beni bahtiyar etti. Emeği geçen idarecilerimi, öğrencilerimi, öğretmenlerimi kutluyorum ve programa katılım gösteren değerli velilerimize de teşekkür ediyorum." dedi.
Kocaeli MY OKULLARI Geleneksel Şiir ve Değerler Gecesi bu yıl da İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde yapıldı.

MY Kolej kurucusu Murat Yıldırım, Ak Parti İl başkanı Şemsettin Ceyhan, Sendika Başkanları, Sivil Toplum kuruluşları temsilcileri, Milli Eğitim Şube müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen şiir gecesi yoğun katılıma sahne oldu.


Bu yılki teması şehitleri anma olan gecede, Hz.Habil'den Ömer Halisdemir'e uzanan şehit tahtının sahipleri anıldı. Gözyaşlarıyla izlenen programın sonunda teşekkür konuşması yapan Murat Yıldırım, "MY Okullarının en büyük anlamı; yani MY'si milli ve yerlidir. Bugün burada bu amaca uygun çalışmaların yapıldığını görmek beni bahtiyar etti. Emeği geçen idarecilerimi, öğrencilerimi, öğretmenlerimi kutluyorum ve programa katılım gösteren değerli velilerimize de teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.