LASTİK İŞ

NARİNOĞLU ''MUHTARLAR SEÇİMDE VERDİKLERİ SÖZLERİ TUTMALI''

Gündem 18.04.2019 - 18:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

NARİNOĞLU ''MUHTARLAR SEÇİMDE VERDİKLERİ SÖZLERİ TUTMALI''

Karamürsel Kaymakamı ve Gölcük Kaymakam vekili Ahmet Narinoğlu, başkanlığında muhtarlara yönelik Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı (AKV) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda toplantı düzenledi. Narinoğlu; “Gölcük Mahalle Muhtarları ile toplantıda bir araya gelerek seçimden önce verilen vaatler seçildikten sonra bu vaatler yerine getirilmesi çok önemlidir” dedi.

Karamürsel Kaymakamı ve Gölcük Kaymakam vekili Ahmet Narinoğlu, başkanlığında muhtarlara yönelik Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı (AKV) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıya Karamürsel Kaymakamı ve Gölcük Kaymakam vekili Ahmet Narinoğlu, Gölcük Milli eğitim müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Müftüsü İlyas Öztel, Gölcük Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, Gölcük İlçe Sağlık Müdür Dr. M. Sabri Medişoğlu, daire müdürleri ve Tüm mahalle muhtarları katılım sağladılar. HAYIRLI OLSUN Toplantıda konuşan Karamürsel Kaymakamı ve Gölcük Kaymakam vekili Ahmet Narinoğlu; “ilçemizin değerli yöneticileri ve değerli muhtarlarımız ilçemizdeki 50 muhtarın 20 yeni muhtarlarımıza hayırlı olsun, aramıza hoş geldiniz. Biliyorsunuz ülkemi bir mahalli idareler seçimi yaşadı. Yaklaşık 3 ay seçim öncesi yoğun bir dönem yaşandı. 31 Mart itibarı ile demokrasinin gereği olarak millet kararını verdi önümüzdeki 5 yıl için kendisini yönetecek olan yöneticileri seçti. Bunların arsında mahalle dediğimiz çünkü büyük şehir olduğumuz için köy diyemiyoruz. Mahalle muhtarlarımızda var. Belediyemiz yenilendi. Belediye meclis üyelerimiz yenilendi. Belediye başkanımıza ve belediye meclis üyelerimize hayırlı olsun diyoruz. Başarılar diliyoruz.  VAATLERİNİZİ YAPIN Siz değerli muhtarlar seçilmeden önce halk ile buluştuğunuzda vatandaşlarla yüz yüze geldiğinde gerek şahsınız gerek rakipleriniz varsa onu da göz önünde bulundurarak, hizmet sunacağınızı vaat ettiniz. Yönetmek istediğinizin alanı problemleri, sorunlarını tespit ettiniz, bunları vatandaşlarla paylaştınız kedinize düşen görev ve sorumluluk ifade ederek bunları yerine getireceğinizi beyan ettiniz. Millet sizleri takdir etti bir kısmınızı yeniledi bir kısmınıza, mevcut arkadaşlara devam dedi.  ÇOK ADAYLI YARIŞ OLDU Seçim gününden önce köyde bir vatandaşa sormuştum. Dedim ki köyde kaç aday var? Dedi ki 3 aday var. Muhtar da aday mı evet aday, Kime oy vereceksin? Diye sordum. Muhtara oy vereceğim dedi. Niye muhtara oy vereceksin dedim, yeni adaylar var. Yeni yüzler var. Hayır dedi. Çünkü gecenin 12 sinde anam hastalandı Muhtar kendi arabasıyla hastaneye götürdü. Hastanede başında bekledi. Acilde tedavi ettirdi. Şafak sökmeden annemi hastaneden eve getirdi.  Yerelde sadece alt yapı üst yapı hizmeti sunmak, yereli abat etmek, mamur etmek yetmiyor deme ki. Vatandaşın yerel hizmet yanında beklediği insani değer ve hizmetlerde var. Yani kendisini merkeze almak ve değer vermek istiyor. İnsani bir problemi varsa kendi seçtiği temsilci tarafından el atılmasını bekler. Eğer bu hizmetleri yapılmadığında bir sonraki seçimde bir başkasına yetki veriyor. yani ben seçildim 5 yıl yatayım bir şey düşünülemez” dedi. Fahri Haner  
Karamürsel Kaymakamı ve Gölcük Kaymakam vekili Ahmet Narinoğlu, başkanlığında muhtarlara yönelik Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı (AKV) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda toplantı düzenledi. Narinoğlu; “Gölcük Mahalle Muhtarları ile toplantıda bir araya gelerek seçimden önce verilen vaatler seçildikten sonra bu vaatler yerine getirilmesi çok önemlidir” dedi.

Karamürsel Kaymakamı ve Gölcük Kaymakam vekili Ahmet Narinoğlu, başkanlığında muhtarlara yönelik Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı (AKV) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıya Karamürsel Kaymakamı ve Gölcük Kaymakam vekili Ahmet Narinoğlu, Gölcük Milli eğitim müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Müftüsü İlyas Öztel, Gölcük Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, Gölcük İlçe Sağlık Müdür Dr. M. Sabri Medişoğlu, daire müdürleri ve Tüm mahalle muhtarları katılım sağladılar.

HAYIRLI OLSUN
Toplantıda konuşan Karamürsel Kaymakamı ve Gölcük Kaymakam vekili Ahmet Narinoğlu; “ilçemizin değerli yöneticileri ve değerli muhtarlarımız ilçemizdeki 50 muhtarın 20 yeni muhtarlarımıza hayırlı olsun, aramıza hoş geldiniz. Biliyorsunuz ülkemi bir mahalli idareler seçimi yaşadı. Yaklaşık 3 ay seçim öncesi yoğun bir dönem yaşandı. 31 Mart itibarı ile demokrasinin gereği olarak millet kararını verdi önümüzdeki 5 yıl için kendisini yönetecek olan yöneticileri seçti. Bunların arsında mahalle dediğimiz çünkü büyük şehir olduğumuz için köy diyemiyoruz. Mahalle muhtarlarımızda var. Belediyemiz yenilendi. Belediye meclis üyelerimiz yenilendi. Belediye başkanımıza ve belediye meclis üyelerimize hayırlı olsun diyoruz. Başarılar diliyoruz. 

VAATLERİNİZİ YAPIN
Siz değerli muhtarlar seçilmeden önce halk ile buluştuğunuzda vatandaşlarla yüz yüze geldiğinde gerek şahsınız gerek rakipleriniz varsa onu da göz önünde bulundurarak, hizmet sunacağınızı vaat ettiniz. Yönetmek istediğinizin alanı problemleri, sorunlarını tespit ettiniz, bunları vatandaşlarla paylaştınız kedinize düşen görev ve sorumluluk ifade ederek bunları yerine getireceğinizi beyan ettiniz. Millet sizleri takdir etti bir kısmınızı yeniledi bir kısmınıza, mevcut arkadaşlara devam dedi. 

ÇOK ADAYLI YARIŞ OLDU
Seçim gününden önce köyde bir vatandaşa sormuştum. Dedim ki köyde kaç aday var? Dedi ki 3 aday var. Muhtar da aday mı evet aday, Kime oy vereceksin? Diye sordum. Muhtara oy vereceğim dedi. Niye muhtara oy vereceksin dedim, yeni adaylar var. Yeni yüzler var. Hayır dedi. Çünkü gecenin 12 sinde anam hastalandı Muhtar kendi arabasıyla hastaneye götürdü. Hastanede başında bekledi. Acilde tedavi ettirdi. Şafak sökmeden annemi hastaneden eve getirdi. 

Yerelde sadece alt yapı üst yapı hizmeti sunmak, yereli abat etmek, mamur etmek yetmiyor deme ki. Vatandaşın yerel hizmet yanında beklediği insani değer ve hizmetlerde var. Yani kendisini merkeze almak ve değer vermek istiyor. İnsani bir problemi varsa kendi seçtiği temsilci tarafından el atılmasını bekler. Eğer bu hizmetleri yapılmadığında bir sonraki seçimde bir başkasına yetki veriyor. yani ben seçildim 5 yıl yatayım bir şey düşünülemez” dedi.

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.