LASTİK İŞ
ismail

NARKO TİMLER YAKALADI !

Gölcük 15.09.2017 - 17:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

NARKO TİMLER YAKALADI !

Narko Timleri tarafından ilçe genelinde düzenleln uygulamada;

Narko Timleri tarafından ilçe genelinde düzenleln uygulamada hakkında yakalama kararı olan bir şahıs gözaltına alındı. Şahıs işlemleri yapılamk üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Öte yandan, daha önce il merkezinde uygulamalr yapan Narko Timler bugün de ilçemişzde uygulama yapıyor. Özel eğitimli köpeklerle birlikte araç ve üst araması yapan timlerin uygulamaları devam ediyor. (HAber : Enes AZMAK)
Narko Timleri tarafından ilçe genelinde düzenleln uygulamada;

Narko Timleri tarafından ilçe genelinde düzenleln uygulamada hakkında yakalama kararı olan bir şahıs gözaltına alındı. Şahıs işlemleri yapılamk üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Öte yandan, daha önce il merkezinde uygulamalr yapan Narko Timler bugün de ilçemişzde uygulama yapıyor. Özel eğitimli köpeklerle birlikte araç ve üst araması yapan timlerin uygulamaları devam ediyor.

(HAber : Enes AZMAK)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.