NARKOTİK POLİSİ GÖLCÜK'TE ÜS KURUYOR

Gölcük 30.05.2019 - 07:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

NARKOTİK POLİSİ GÖLCÜK'TE ÜS KURUYOR

İl Emniyet Müdürlüğü, Kaşkaldere de bulunan NArkotik Şube'nin dışında, Gölcük, Başiskele ve Karamürsel de denetim ve uygulama yapacak yeni bir NArkotik Büroyu Gölcük'te kuracak.

Başiskele, Gölcük ve Karamürsel de hemen her geçen gün artan uyuşturucu vakalarını önlemek, denetim ve uygulamada kolaylık ve hızlı hareketi sağlamak amacıyla kurulacak Narkotik Büro da, tolam 22 NArkotim polisi görev yapacak. Gölcük Belediyesi'nin lojistik destek sağlayacağı büro, Kavaklı da bulunan eski çocuk büronun binasına konuşlanacak. Narkotik Büronun kurulması için tüm imkanların seferber edileceğini ve emniyet güçlerinin ihtiyacı olan her türlü desteğin sağlanacağını belirten Gölcük Belediye BAşkanı Ali Yıldırım Sezer, " Amacımız gençlerimizin zehirlenmelerinin önüne geçmek. BU amaçla, belediye olarak polisimiz her zaman yanında olacağız" dedi.  Yaz aylarının gelmes ile nüfus yoğunluğunun arttğı Başiskele, Gölcük ve Karamürsel de uyuşturucu ve satıcıları ile mücadele edecek olan NArkotimler, bölgede uyuşturucunun kökünü kazımayı hedefliyor. Hatırlanacağı gibi, Gölcük de çok sayıda gncimiz uyulturu sonucunda can vermişti. Geçtiğimiz aylarda Ulaşlı da askerden dönen bir gencimiz de yine uyuşturucu sonunda yaşamını yitirmişti. Karamürsel de ise,hemen her ay uyuşturucu kaynaklı bir vakaya rastlandığını belriten yetkililer " Narkotiktimlerimi, bölgede uyuşturucu ve satıcılarının kökünü kazımayı hedefliyor" dedi. 
İl Emniyet Müdürlüğü, Kaşkaldere de bulunan NArkotik Şube'nin dışında, Gölcük, Başiskele ve Karamürsel de denetim ve uygulama yapacak yeni bir NArkotik Büroyu Gölcük'te kuracak.

Başiskele, Gölcük ve Karamürsel de hemen her geçen gün artan uyuşturucu vakalarını önlemek, denetim ve uygulamada kolaylık ve hızlı hareketi sağlamak amacıyla kurulacak Narkotik Büro da, tolam 22 NArkotim polisi görev yapacak.

Gölcük Belediyesi'nin lojistik destek sağlayacağı büro, Kavaklı da bulunan eski çocuk büronun binasına konuşlanacak.

Narkotik Büronun kurulması için tüm imkanların seferber edileceğini ve emniyet güçlerinin ihtiyacı olan her türlü desteğin sağlanacağını belirten Gölcük Belediye BAşkanı Ali Yıldırım Sezer, " Amacımız gençlerimizin zehirlenmelerinin önüne geçmek. BU amaçla, belediye olarak polisimiz her zaman yanında olacağız" dedi. 

Yaz aylarının gelmes ile nüfus yoğunluğunun arttğı Başiskele, Gölcük ve Karamürsel de uyuşturucu ve satıcıları ile mücadele edecek olan NArkotimler, bölgede uyuşturucunun kökünü kazımayı hedefliyor.

Hatırlanacağı gibi, Gölcük de çok sayıda gncimiz uyulturu sonucunda can vermişti. Geçtiğimiz aylarda Ulaşlı da askerden dönen bir gencimiz de yine uyuşturucu sonunda yaşamını yitirmişti. Karamürsel de ise,hemen her ay uyuşturucu kaynaklı bir vakaya rastlandığını belriten yetkililer " Narkotiktimlerimi, bölgede uyuşturucu ve satıcılarının kökünü kazımayı hedefliyor" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.