LASTİK İŞ

NARLI PARK TAMAMLANDI

Gündem 15.10.2020 - 17:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

NARLI PARK TAMAMLANDI

Gölcük Belediyesi, İhsaniye’de yapımı tamamlanan Elmalı Park’tan sonra, Hisareyn’de de Narlı Park’ın yapımı tamamladı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Narlı Park’a giderek, ailelerle ve çocuklarla sohbet etti ve tamamlanan parkta incelemelerde bulundu.

Gölcük Belediyesi İhsaniye merkezde sitelerle İhsaniye Meslek Yüksek Okulu arasında kalan 2000 m2 alana yapılan Elmalı Parktan sonra Hisareynde 3000 m2 alanda yapılan Narlı Parkı da tamamladı.  Bölge halkının ve çocukların dalından kopartarak yemesi için Nar ağaçlarının dikileceği Narlı Parkta basketbol sahası açık hava spor aletleri çocuk oyun grupları kameriyeler ve yürüyüş yolları yer alıyor. Narlı Parkta incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ailelerle çocuklarla bir araya gelip onlarla sohbet etti. AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymende Başkan Sezere eşlik etti. DALINDAN KOPARIP NAR YİYEBİLECEKLER Narlı Parkta çalışmaları yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: İhsaniye merkezde sitelerle İhsaniye Meslek Yüksek Okulu arasında kalan 2000 m2 alanda Elmalı Parkın yapımını tamamlamıştık. Şimdi de Hisareynde Kapalı Pazar Yeri ve Kavaniumun yanında bulunan 3000 m2 alanda da Narlı Parkın yapımını da söz verdiğimiz gibi tamamladık. Burada oyun oynayan çocuklarımız spor yapan gençlerimiz mevsiminde ekeceğimiz nar ağaçlarının dalından narları koparıp yiyebilecekler. Narlı Park ilçemize Hisareynmize hayırlı uğurlu olsun dedi
Gölcük Belediyesi, İhsaniye’de yapımı tamamlanan Elmalı Park’tan sonra, Hisareyn’de de Narlı Park’ın yapımı tamamladı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Narlı Park’a giderek, ailelerle ve çocuklarla sohbet etti ve tamamlanan parkta incelemelerde bulundu.

Gölcük Belediyesi İhsaniye merkezde sitelerle İhsaniye Meslek Yüksek Okulu arasında kalan 2000 m2 alana yapılan Elmalı Parktan sonra Hisareynde 3000 m2 alanda yapılan Narlı Parkı da tamamladı.  Bölge halkının ve çocukların dalından kopartarak yemesi için Nar ağaçlarının dikileceği Narlı Parkta basketbol sahası açık hava spor aletleri çocuk oyun grupları kameriyeler ve yürüyüş yolları yer alıyor. Narlı Parkta incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ailelerle çocuklarla bir araya gelip onlarla sohbet etti. AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymende Başkan Sezere eşlik etti.

DALINDAN KOPARIP NAR YİYEBİLECEKLER

Narlı Parkta çalışmaları yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: İhsaniye merkezde sitelerle İhsaniye Meslek Yüksek Okulu arasında kalan 2000 m2 alanda Elmalı Parkın yapımını tamamlamıştık. Şimdi de Hisareynde Kapalı Pazar Yeri ve Kavaniumun yanında bulunan 3000 m2 alanda da Narlı Parkın yapımını da söz verdiğimiz gibi tamamladık. Burada oyun oynayan çocuklarımız spor yapan gençlerimiz mevsiminde ekeceğimiz nar ağaçlarının dalından narları koparıp yiyebilecekler. Narlı Park ilçemize Hisareynmize hayırlı uğurlu olsun dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.