LASTİK İŞ

NEDİM ADANUR'A KÖPEKLER SALDIRDI

17.07.2017 - 11:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

NEDİM ADANUR'A KÖPEKLER SALDIRDI

Gölcük'ün yakından tanıdığı saygın isimlerinden birisi olan Nedim Adanur, geçtiğimiz sabah evinden çıkıp işyerine giderken, sabah saat 08.30 sularında, Yeni Mahalle 1 Mart Caddesi A-101 karşısında, sokak köpekleri saldırdı.  Evet yanlış okumadınız köpekler saldır ve canını zor kurtardı. Gelin gerisini, Newdim Adanur'un paylaşımından okuyalım.  “Sabah saat 88.20. de Yeni Mahalle 1.Mart Caddesi A.101 karşısında çöpleri eşeleyen, 11 Adet küpesiz köpeğin saldırısına uğradım. Araçla oradan geçen ve beni görüp Aracından inen bir kardeşimiz, sağolsun köpeklerin arasından beni çekip çıkardı, besbelli yeni bırakılmışlardır.  Fotoğrafta görüldüğü üzere, Ayakkabıma köpeklerin salyaları bulaşmış. Yetkililerden sokaklara çöp konteynerin konulsun, yerlerde çöp olmazsa köpekler göreceksiniz, bir süre sonra bölgeden kendiliğinden uzaklaşacaktır.  İlanlarla da Halkı bir kez daha önemle yerlere çöp atamamaları konusunda uyarıp, sonrasında da cezai müideler uygulansın. Bu bir eylem planı olarak hayat geçmezse sonuç alamayız.  Belediye halk el ele verirsek bu can sıkıcı durumdan kolayca kurtulabiliriz. Bu işin başka çözüm yolu yok bilelim! Saygılarımla.” Bizde nedim Adanur'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Yorumu sizlere bırakıyoruz

Gölcük'ün yakından tanıdığı saygın isimlerinden birisi olan Nedim Adanur, geçtiğimiz sabah evinden çıkıp işyerine giderken, sabah saat 08.30 sularında, Yeni Mahalle 1 Mart Caddesi A-101 karşısında, sokak köpekleri saldırdı. 
Evet yanlış okumadınız köpekler saldır ve canını zor kurtardı. Gelin gerisini, Newdim Adanur'un paylaşımından okuyalım. 
“Sabah saat 88.20. de Yeni Mahalle 1.Mart Caddesi A.101 karşısında çöpleri eşeleyen, 11 Adet küpesiz köpeğin saldırısına uğradım. Araçla oradan geçen ve beni görüp Aracından inen bir kardeşimiz, sağolsun köpeklerin arasından beni çekip çıkardı, besbelli yeni bırakılmışlardır. 
Fotoğrafta görüldüğü üzere, Ayakkabıma köpeklerin salyaları bulaşmış. Yetkililerden sokaklara çöp konteynerin konulsun, yerlerde çöp olmazsa köpekler göreceksiniz, bir süre sonra bölgeden kendiliğinden uzaklaşacaktır. 
İlanlarla da Halkı bir kez daha önemle yerlere çöp atamamaları konusunda uyarıp, sonrasında da cezai müideler uygulansın. Bu bir eylem planı olarak hayat geçmezse sonuç alamayız. 
Belediye halk el ele verirsek bu can sıkıcı durumdan kolayca kurtulabiliriz. Bu işin başka çözüm yolu yok bilelim! Saygılarımla.”
Bizde nedim Adanur'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Yorumu sizlere bırakıyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.