LASTİK İŞ

NESLİHAN BAŞAK HAYATINI KAYBETTİ

07.02.2019 - 10:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

NESLİHAN BAŞAK HAYATINI KAYBETTİ

Karamürsel’de uzun bir süredir gazetecilik yapan ve çevre halkı tarafından sevilen gazeteci Neslihan Başak ani bir şekilde yaşamını kaybetti.

CENAZESİ BUGÜN Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve tedavi süreci devam eden Neslihan Başak geçtiğimiz hafta, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nde geçirdiği ameliyat sonrası, sabaha karşı durumu ağırlaşan Neslihan Başak (54) yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybettiği bildirildi. Neslihan Başak’ın naşının Karamürsel Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği bildirildi. Cenazesi’nin öğlen namazı sonrası Karamürsel Merkez Camii’nden kaldırılacağı bildirildi. KÖŞE YAZARLIĞI YAPIYORDU Çağdaş Kocaeli Gazetesinde köşe yazarlığı da yapan Nesilihan Başak’ın ölümü sevenlerini yasa boğdu. Yeni Gölcük  ailesi olarak meslektaşımız merhume Neslihan Başak’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ise başsağlığı diliyoruz.  Fahri HANER
Karamürsel’de uzun bir süredir gazetecilik yapan ve çevre halkı tarafından sevilen gazeteci Neslihan Başak ani bir şekilde yaşamını kaybetti.

CENAZESİ BUGÜN

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve tedavi süreci devam eden Neslihan Başak geçtiğimiz hafta, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nde geçirdiği ameliyat sonrası, sabaha karşı durumu ağırlaşan Neslihan Başak (54) yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybettiği bildirildi. Neslihan Başak’ın naşının Karamürsel Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği bildirildi. Cenazesi’nin öğlen namazı sonrası Karamürsel Merkez Camii’nden kaldırılacağı bildirildi.

KÖŞE YAZARLIĞI YAPIYORDU

Çağdaş Kocaeli Gazetesinde köşe yazarlığı da yapan Nesilihan Başak’ın ölümü sevenlerini yasa boğdu. Yeni Gölcük  ailesi olarak meslektaşımız merhume Neslihan Başak’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ise başsağlığı diliyoruz. 

Fahri HANER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.