LASTİK İŞ
ismail

NİCE YILLARA AV. ALİ YILDIRIM SEZER

03.08.2017 - 09:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

NİCE YILLARA AV. ALİ YILDIRIM SEZER

İnsan hayatında en önemli anlar, ya doğum günleri, ya evlilik yıldönümleri gibi pek çok özel günler vardır. Bu en önemli günlerin başında, hiç kuşku yok ki doğum günleri geliyor ve bizde bu özel günleri Mantar Pano Köşesinde paylaşıyoruz.  Bu kez paylaşım yapacağımız Gönül Dostumuzun adı, ilçemizin yakından tanıdığı ve sosyal yanı çok yüksek olan ve aynı zamanda gazetemizin Hukuk Danışmanı, Av. Ali Yıldırım Sezer. Sevgili Ali Yıldırım Sezer, dün yeni yaşına girmenin mutluluğunu yaşadı. Kendisini kutlamak için aradığımızda, “Yaş kaç oldu” diyince, “Kayseri'yi gördük” dedi. Yani Av. Sezer, dün 38 yaşına girdi.  Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, gazetemizin Hukuk Danışmanı ve Gönül Dostumuz Av. Ali Yıldırım Sezer'in yeni yaşını tebrik ediyor, kendisine ailesi ve sevdiklerinle sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.  Nice Yıllara Gönül Dostumuz...

İnsan hayatında en önemli anlar, ya doğum günleri, ya evlilik yıldönümleri gibi pek çok özel günler vardır. Bu en önemli günlerin başında, hiç kuşku yok ki doğum günleri geliyor ve bizde bu özel günleri Mantar Pano Köşesinde paylaşıyoruz. 
Bu kez paylaşım yapacağımız Gönül Dostumuzun adı, ilçemizin yakından tanıdığı ve sosyal yanı çok yüksek olan ve aynı zamanda gazetemizin Hukuk Danışmanı, Av. Ali Yıldırım Sezer.
Sevgili Ali Yıldırım Sezer, dün yeni yaşına girmenin mutluluğunu yaşadı. Kendisini kutlamak için aradığımızda, “Yaş kaç oldu” diyince, “Kayseri'yi gördük” dedi. Yani Av. Sezer, dün 38 yaşına girdi. 
Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, gazetemizin Hukuk Danışmanı ve Gönül Dostumuz Av. Ali Yıldırım Sezer'in yeni yaşını tebrik ediyor, kendisine ailesi ve sevdiklerinle sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. 
Nice Yıllara Gönül Dostumuz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.