NİĞDELİLER PİKNİĞE HAZIRLANIYOR

29.06.2019 - 15:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

NİĞDELİLER PİKNİĞE HAZIRLANIYOR

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkan Yardımcısı Cemil Çakmak, derneklerinin yaz dönemi etkinlikleri hakkında bilgiler vererek, “Pikniğimizi 14. kez yapacağız” dedi

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkan Yardımcısı Cemil Çakmak, derneklerin yaz aylarında yapacakları çalışmalar hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Yardımcısı Çakmak, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Geleneksel olarak geçtiğimiz yıllarda piknik şölenleri yapmıştık. Hemşerilerimiz ve Gölcüklü dostlarımızla birlikte bu etkinlikte bir araya geliyoruz. Şölenimizde yaptığımız faaliyetlerle güzel vakit geçiriyor, hep beraber stresten uzak bir gün yaşıyoruz. Bu sene de bu etkinliğimizi yaparak dinlenme imkanı bulacağız” dedi. ‘BU YILDA DA GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUZ’ Sözlerine devam eden Başkan Yardımcısı Çakmak, “13 yıldan bu yana yaptığımız piknik şölenimizi bu yıl içinde de gerçekleştirmek amacındayız. Kurban Bayramı öncesi veya sonrasına kadar bu etkinliğimizi yapmak istiyoruz. Bizim amacımız, pikniğimizin, hemşerilerimizin düğün ve cemiyetleri ile çakışmamasıdır. Aynı günlerde olursa hemşerilerimiz gelemeyecek. Uygun bir zamanda pikniğimizi yapacağız ki hem katılım yoğun olsun hem de gelen arkadaşlarımız, günün yarısında piknikten ayrılmak zorunda kalmasın” dedi. ‘YÖRESEL SANATÇILARIMIZ SAHNE ALACAK’ Başkan Yardımcısı Çakmak, açıklamasının sonunda, “Piknik şölenimiz için Gölcük Belediyesi ile görüşmeler yapacağız. Takvimimizi oluşturduktan sonra ilçemizde hangi alan boş olursa orada etkinliğimizi yapmak amacındayız. Yine hep birlikte, hemşerilerimiz ve Gölcüklü dostlarımızla bir araya gelerek etkinliğimizi yapacağız. Yöresel sanatçımız, türküler seslendirecek. Çeşitli oyunlar oynayacağız. Böylelikle güzel bir şekilde, 14. geleneksel piknik şölenimizi yapacağız. Tüm hemşerilerimizi de bu etkinliğimize davet edeceğiz” dedi. 
Gölcük Niğdeliler Derneği Başkan Yardımcısı Cemil Çakmak, derneklerinin yaz dönemi etkinlikleri hakkında bilgiler vererek, “Pikniğimizi 14. kez yapacağız” dedi

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkan Yardımcısı Cemil Çakmak, derneklerin yaz aylarında yapacakları çalışmalar hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Yardımcısı Çakmak, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Geleneksel olarak geçtiğimiz yıllarda piknik şölenleri yapmıştık. Hemşerilerimiz ve Gölcüklü dostlarımızla birlikte bu etkinlikte bir araya geliyoruz. Şölenimizde yaptığımız faaliyetlerle güzel vakit geçiriyor, hep beraber stresten uzak bir gün yaşıyoruz. Bu sene de bu etkinliğimizi yaparak dinlenme imkanı bulacağız” dedi.

‘BU YILDA DA GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUZ’
Sözlerine devam eden Başkan Yardımcısı Çakmak, “13 yıldan bu yana yaptığımız piknik şölenimizi bu yıl içinde de gerçekleştirmek amacındayız. Kurban Bayramı öncesi veya sonrasına kadar bu etkinliğimizi yapmak istiyoruz. Bizim amacımız, pikniğimizin, hemşerilerimizin düğün ve cemiyetleri ile çakışmamasıdır. Aynı günlerde olursa hemşerilerimiz gelemeyecek. Uygun bir zamanda pikniğimizi yapacağız ki hem katılım yoğun olsun hem de gelen arkadaşlarımız, günün yarısında piknikten ayrılmak zorunda kalmasın” dedi.

‘YÖRESEL SANATÇILARIMIZ SAHNE ALACAK’
Başkan Yardımcısı Çakmak, açıklamasının sonunda, “Piknik şölenimiz için Gölcük Belediyesi ile görüşmeler yapacağız. Takvimimizi oluşturduktan sonra ilçemizde hangi alan boş olursa orada etkinliğimizi yapmak amacındayız. Yine hep birlikte, hemşerilerimiz ve Gölcüklü dostlarımızla bir araya gelerek etkinliğimizi yapacağız. Yöresel sanatçımız, türküler seslendirecek. Çeşitli oyunlar oynayacağız. Böylelikle güzel bir şekilde, 14. geleneksel piknik şölenimizi yapacağız. Tüm hemşerilerimizi de bu etkinliğimize davet edeceğiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.