LASTİK İŞ
ismail

NİĞDELİLER PİKNİKTE BULUŞTU

12.09.2018 - 19:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

NİĞDELİLER PİKNİKTE BULUŞTU

Gölcük Niğdeliler Derneği’nin Kadırga Mesire Alanı’nda gerçekleştirdiği Geleneksel Piknik Şölenine katılım oldukça yoğun oldu. Piknik şölenine ilçemizde Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk, Platform Üyeleri, Dernek Başkanları, Niğdeliler Derneği üyeleri ve çok sayıda davetliler katılım sağladı.

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cumali Özcan ve Yönetimi geçtiğimiz Pazar günü Kadırga Mesire Alanı’nda geleneksel Piknik Şölenlerini yoğun katılımla gerçekleştirdi. Katılım oldukça yoğun oldu Gölcük Niğdeliler Derneği’nin Kadırga Mesire Alanı’nda gerçekleştirdiği Geleneksel Piknik Şölenine katılım oldukça yoğun oldu. Piknik şölenine ilçemizde Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk, Platform Üyeleri, Dernek Başkanları, Niğdeliler Derneği üyeleri ve çok sayıda davetliler katılım sağladı. Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen Piknik Şöleni’nde unutamayacakları güzel bir gün yaşayan katılımcılar Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cumali Özcan’a ve piknik şöleninde emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Başkan Özcan emeği geçen herkese ve davetlilere teşekkür etti Geleneksel Piknik Şöleni’nde konuşma yapan Dernek Başkanı Cumali Özcan, şunları belirtti: ‘Bugün gerçekleştirdiğimiz geleneksel piknik şölenimize katılım sağlayan siz değerli dostlarımıza ve dernek üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bizler Gölcük’te güzel bir aile ortamı oluşturduk. Niğdemizin kültürünü Gölcük’te tanıtmak amacıyla kurulduğumuz günden bugüne önemli çalışmalara ve etkinliklere imza atıyoruz. Bizlere destek veren bütün dostlarıma tekrardan teşekkür ediyorum’ dedi. Birbirinden güzel müziklerle coştular Piknik Şölenine katılım sağlayanlar yöresel sanatçının seslendirdiği birbirinden güzel müziklerle coşarken, güzel havada piknik yapmanın eşsiz mutluluğunu yaşadılar.
Gölcük Niğdeliler Derneği’nin Kadırga Mesire Alanı’nda gerçekleştirdiği Geleneksel Piknik Şölenine katılım oldukça yoğun oldu. Piknik şölenine ilçemizde Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk, Platform Üyeleri, Dernek Başkanları, Niğdeliler Derneği üyeleri ve çok sayıda davetliler katılım sağladı.

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cumali Özcan ve Yönetimi geçtiğimiz Pazar günü Kadırga Mesire Alanı’nda geleneksel Piknik Şölenlerini yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Katılım oldukça yoğun oldu

Gölcük Niğdeliler Derneği’nin Kadırga Mesire Alanı’nda gerçekleştirdiği Geleneksel Piknik Şölenine katılım oldukça yoğun oldu. Piknik şölenine ilçemizde Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk, Platform Üyeleri, Dernek Başkanları, Niğdeliler Derneği üyeleri ve çok sayıda davetliler katılım sağladı. Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen Piknik Şöleni’nde unutamayacakları güzel bir gün yaşayan katılımcılar Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cumali Özcan’a ve piknik şöleninde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Başkan Özcan emeği geçen herkese ve davetlilere teşekkür etti
Geleneksel Piknik Şöleni’nde konuşma yapan Dernek Başkanı Cumali Özcan, şunları belirtti: ‘Bugün gerçekleştirdiğimiz geleneksel piknik şölenimize katılım sağlayan siz değerli dostlarımıza ve dernek üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bizler Gölcük’te güzel bir aile ortamı oluşturduk. Niğdemizin kültürünü Gölcük’te tanıtmak amacıyla kurulduğumuz günden bugüne önemli çalışmalara ve etkinliklere imza atıyoruz. Bizlere destek veren bütün dostlarıma tekrardan teşekkür ediyorum’ dedi.

Birbirinden güzel müziklerle coştular

Piknik Şölenine katılım sağlayanlar yöresel sanatçının seslendirdiği birbirinden güzel müziklerle coşarken, güzel havada piknik yapmanın eşsiz mutluluğunu yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.