NİĞDELİLER PİKNİKTE BULUŞUYOR

11.06.2015 - 09:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

NİĞDELİLER PİKNİKTE BULUŞUYOR

Gölcük Niğdeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Hisareyn Yasakdüzünde piknik etkinliği gerçekleştirecek

Gölcük Niğdeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Hisareyn Yasakdüzünde piknik etkinliği gerçekleştirecek Gölcük Niğdeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yıl geleneksel hale getirdiği piknik etkinliğinin bu yıl 9. gerçekleştirecek. Hisareyn Yasakdüzünde gerçekleşmesi planlanan piknik etkinliği saat 10:00'da başlayacak. Dernek Başkanı Cemil Çakmak bu yıl 9. düzenlenecek olan etkinlikte yöresel sanatçı Cumali Çevik'in konser vereceğini söyledi. Dolu dolu bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Çakmak "Ramazan ayı öncesi dernek üyelerimizle birlikte piknik etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Etkinliğimize tüm dernek üyelerimiz davetlidir. Etkinlikte yöresel sanatçılarımız konser verecek. Ardından yarışmalar ve hediye çekilişleri yapılacak. Büyük küçük herkes bu etkinlikte stres atacak. 14 Haziran Pazar günü gerçekleşecek etkinliğimize herkesi bekliyoruz" dedi. 
Gölcük Niğdeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Hisareyn Yasakdüzünde piknik etkinliği gerçekleştirecek
Gölcük Niğdeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Hisareyn Yasakdüzünde piknik etkinliği gerçekleştirecek
Gölcük Niğdeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yıl geleneksel hale getirdiği piknik etkinliğinin bu yıl 9. gerçekleştirecek. Hisareyn Yasakdüzünde gerçekleşmesi planlanan piknik etkinliği saat 10:00'da başlayacak. Dernek Başkanı Cemil Çakmak bu yıl 9. düzenlenecek olan etkinlikte yöresel sanatçı Cumali Çevik'in konser vereceğini söyledi. Dolu dolu bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Çakmak "Ramazan ayı öncesi dernek üyelerimizle birlikte piknik etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Etkinliğimize tüm dernek üyelerimiz davetlidir. Etkinlikte yöresel sanatçılarımız konser verecek. Ardından yarışmalar ve hediye çekilişleri yapılacak. Büyük küçük herkes bu etkinlikte stres atacak. 14 Haziran Pazar günü gerçekleşecek etkinliğimize herkesi bekliyoruz" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.