NİĞDELİLERDEN 15 TEMMUZ MEVLİDİ…

11.07.2017 - 09:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

NİĞDELİLERDEN 15 TEMMUZ MEVLİDİ…

İlçemizin en önemli ve faal hemşeri derneklerinden birisi olan, Gölcük Niğdeliler Derneği bu güne kadar yaptığı başarılı işlere bir yeniliğini eklemek için oldukça sabırsız.  Niğdeliler Dernek Başkanı Cumali Özcan eski Başkan Cemil Çakmak, 16 Temmuz Pazar Günü saat 14.00 da öğlen namazı sonrasında, Mewjrkez Kapalı İş Merkezi 2. Katta bulunan dernek lokalinde, geniş katılımla, 250 Demeokrasi Şehidimiz için Mevlid-i Şerif oklutacak.  15 Temuz'un Niğdeliler için bir anlamlı günü, deyim yerindeyse darbeyi tek başına önleyen Niğdeli Astsubay Ömer Halisdemir'in hemşerileri olması. Dernek Başkanı Özcan ve eski Başkan Çakmak, başta Niğdeli Ömer Halisdemir olmak üzere, tüm Demokrasi şehitleri okutulacak olan Mevlide tüm Niğdelileri ve Gölcük Halkını davet ettiler.   

İlçemizin en önemli ve faal hemşeri derneklerinden birisi olan, Gölcük Niğdeliler Derneği bu güne kadar yaptığı başarılı işlere bir yeniliğini eklemek için oldukça sabırsız. 
Niğdeliler Dernek Başkanı Cumali Özcan eski Başkan Cemil Çakmak, 16 Temmuz Pazar Günü saat 14.00 da öğlen namazı sonrasında, Mewjrkez Kapalı İş Merkezi 2. Katta bulunan dernek lokalinde, geniş katılımla, 250 Demeokrasi Şehidimiz için Mevlid-i Şerif oklutacak. 
15 Temuz'un Niğdeliler için bir anlamlı günü, deyim yerindeyse darbeyi tek başına önleyen Niğdeli Astsubay Ömer Halisdemir'in hemşerileri olması. Dernek Başkanı Özcan ve eski Başkan Çakmak, başta Niğdeli Ömer Halisdemir olmak üzere, tüm Demokrasi şehitleri okutulacak olan Mevlide tüm Niğdelileri ve Gölcük Halkını davet ettiler.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.