LASTİK İŞ

NİHAT KOCAMAN DEDEKTİF GİBİ...

Gündem 05.10.2017 - 10:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

NİHAT KOCAMAN DEDEKTİF GİBİ...

Nihat Kocaman ilçemizin en renkli simalarından ve emekli bir gazeteci büyüğümüz. Emekli ama, Nihat abinin içindeki gazetecilik sevdası bitip tükenmiyor. İlçemizde olan biten her şeyi, kendi sosyal paylaşım sitesinden paylaşan, Nihat Abibin son paylaşımını, sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Adeta bir dedektif gibi hemen her yerde görebileceğiniz Naihat abinin paylaşımı, beleş park yeri arayan sürücüleri, üzecek cinsten: “Fotoğrafta görmüş olduğunuz gibi gölcüğümüzün trafik ve park sorunu büyük bir sorun olduğu için kapalı otoparklar bomboş dururken halkımız araçlarını neresini boş bulursa aracını bırakıyordu buraya araç yasağı varmı yokmu hiç umursamadan aracını park ediyordu. Halkımız ve esnaflarımız tarafından çok sorun ve rahatsız oluyordu gölcük belediyesi çok önemli bir yerinde alınmış bir karar alarak, pilastikten olan hacıyatmazları kırılanları yerinden sökülenleri araçlar tarafından talan darp edilen tüm hacıyatmazları söktü ve pik dökümden az çelik karışımlı çok sağlam olan hacıyatmazları ilk etapta Emekliler cemiyeti Tefik hoca camiin önüne girişine önündeki Ziraat Bankasının bankamatiğin önündeki tüm her yerlere yenisini koyuyorlar. Tahminim araç sahipleri bu duruma çok üzülecekler, çünkü araçlarını buralara kaldırımlara bırakamıyacaklar memnun olmayacaklar yetkililerden aldığım bilgiye göre gölcüğümüzün tüm kaldırımlarına sökük darbe görmüş olan hacıyatmazları tamamen değiştiriyorlar. Ben buradan Gölcük Belediyesine teşekkür ediyorum yapmış oldukları, bu güzel hizmetleri için fen işleri ve park bahçeler müdürlüğüne bağlı ekipleri teşekkür ediyorum.” Bizde Mantar Pano ekibi olarak, Nihat abimize bu duyarlılığından ötürü teşekkür ediyor, ilçemiz için dedektiflik yapmasının devamını diliyoruz...

Nihat Kocaman ilçemizin en renkli simalarından ve emekli bir gazeteci büyüğümüz. Emekli ama, Nihat abinin içindeki gazetecilik sevdası bitip tükenmiyor. İlçemizde olan biten her şeyi, kendi sosyal paylaşım sitesinden paylaşan, Nihat Abibin son paylaşımını, sizlerle paylaşmak istiyoruz. 
Adeta bir dedektif gibi hemen her yerde görebileceğiniz Naihat abinin paylaşımı, beleş park yeri arayan sürücüleri, üzecek cinsten: “Fotoğrafta görmüş olduğunuz gibi gölcüğümüzün trafik ve park sorunu büyük bir sorun olduğu için kapalı otoparklar bomboş dururken halkımız araçlarını neresini boş bulursa aracını bırakıyordu buraya araç yasağı varmı yokmu hiç umursamadan aracını park ediyordu.
Halkımız ve esnaflarımız tarafından çok sorun ve rahatsız oluyordu gölcük belediyesi çok önemli bir yerinde alınmış bir karar alarak, pilastikten olan hacıyatmazları kırılanları yerinden sökülenleri araçlar tarafından talan darp edilen tüm hacıyatmazları söktü ve pik dökümden az çelik karışımlı çok sağlam olan hacıyatmazları ilk etapta Emekliler cemiyeti Tefik hoca camiin önüne girişine önündeki Ziraat Bankasının bankamatiğin önündeki tüm her yerlere yenisini koyuyorlar.
Tahminim araç sahipleri bu duruma çok üzülecekler, çünkü araçlarını buralara kaldırımlara bırakamıyacaklar memnun olmayacaklar yetkililerden aldığım bilgiye göre gölcüğümüzün tüm kaldırımlarına sökük darbe görmüş olan hacıyatmazları tamamen değiştiriyorlar.
Ben buradan Gölcük Belediyesine teşekkür ediyorum yapmış oldukları, bu güzel hizmetleri için fen işleri ve park bahçeler müdürlüğüne bağlı ekipleri teşekkür ediyorum.”
Bizde Mantar Pano ekibi olarak, Nihat abimize bu duyarlılığından ötürü teşekkür ediyor, ilçemiz için dedektiflik yapmasının devamını diliyoruz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.