LASTİK İŞ
ismail

NİHAT YILDIZ RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

Asayiş 12.02.2019 - 16:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

NİHAT YILDIZ RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Nihat Yıldız Gölcük ilçe seçim kurulu müdürü Mustafa Okan’a adaylık başvurusunu yaptıktan sonra parti rozetini taktı. Yıldız, "Ben saadet partisinin adayı değil tüm Gölcük Halkın adayıyım” dedi.

2019 yerel seçimlerinin yaklaşmasıyla Belediye başkan adayları belirlenirken Saadet Partisi Gölcük ilçe teşkilatı Gölcük Belediye Başkan adayını belirledi. Aday Nihat Yıldız Gölcük ilçe seçim kurulu müdürü Mustafa Okan’a adaylık başvurusunu yaptıktan sonra parti rozetini takan aday Nihat Yıldız, ben saadet partisinin adayı değil tüm Gölcük Halkın adayıyım” dedi.   Saadet Partisi Gölcük İlçe teşkilatı tarafından belirlenen Gölcük Belediye Başkan adayı Nihat Yıldız, parti ilçe başkanı Yaşar İsmail Yıldız, Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Fatma Bay ve parti yönetimi ile birlikte Gölcük ilçe seçim kurulu müdürü Mustafa Okan’ı ziyaret ederek adaylık başvurusunu yaptı. Adaylık başvurusunu yapan Saadet Partisi Gölcük belediye başkan adayı Nihat Yıldız yaptığı açıklamada şunları söyledi. Nihat Yıldız; “bun güne kadar Saadet Partisi Gölcük Belediye başkan adayı idik. Bu gün ilçe seçim kuruluna müracaatımızı yaptık ve onayımızı aldık. Bu günden sonra inşallah Tüm Gölcük’ün belediye başkan adayı oldum. Birilerin dediği gibi ittifaklar demokrasinin gereğidir.   Seçimlerde ittifaklar yapılır, görüşmeler yapılır, anlaşmalar yapılır, ama hiçbir ittifak diğer İttifaka hakaret etme veya ona bir saygısız etme gibi bir durumda olmamalı. Dolayısı ile siyasi partilerimiz kanunsuz bir hareket yapıyorsa ve kanunsuz hareketin mercii adalettir, adaletin önünde neyse sorumlukları onu yerine getirilecektir. Biz saadet partisi olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Gölcük’te de, kendi adaylarımızla, kendi meclis üyelerimizle Türkiye’de sadece kendi adına seçime giren tek parti. Yine hazineden yardım almayan tek partidir. Biz şunu söylüyoruz, ülkemiz ekonomik bir sıkıntıdan geçiyor. Dolayısıyla siyasi partilerimizden şu anlayışı bekliyoruz. Hazineden alınan yardımları ülke ekonomisine katkısı adına Hazineye geri ödemesini istiyoruz” dedi.   Ardından Saadet Partisi Gölcük ilçe başkanı Yaşar İsmail Yıldız Gölcük Belediye Başkan adayının yakasındaki parti rozetini çıkararak yerine Türk Bayrağının rozetini taktı.   Fahri Haner    
Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Nihat Yıldız Gölcük ilçe seçim kurulu müdürü Mustafa Okan’a adaylık başvurusunu yaptıktan sonra parti rozetini taktı. Yıldız, "Ben saadet partisinin adayı değil tüm Gölcük Halkın adayıyım” dedi.

2019 yerel seçimlerinin yaklaşmasıyla Belediye başkan adayları belirlenirken Saadet Partisi Gölcük ilçe teşkilatı Gölcük Belediye Başkan adayını belirledi. Aday Nihat Yıldız Gölcük ilçe seçim kurulu müdürü Mustafa Okan’a adaylık başvurusunu yaptıktan sonra parti rozetini takan aday Nihat Yıldız, ben saadet partisinin adayı değil tüm Gölcük Halkın adayıyım” dedi.

 

Saadet Partisi Gölcük İlçe teşkilatı tarafından belirlenen Gölcük Belediye Başkan adayı Nihat Yıldız, parti ilçe başkanı Yaşar İsmail Yıldız, Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Fatma Bay ve parti yönetimi ile birlikte Gölcük ilçe seçim kurulu müdürü Mustafa Okan’ı ziyaret ederek adaylık başvurusunu yaptı. Adaylık başvurusunu yapan Saadet Partisi Gölcük belediye başkan adayı Nihat Yıldız yaptığı açıklamada şunları söyledi. Nihat Yıldız; “bun güne kadar Saadet Partisi Gölcük Belediye başkan adayı idik. Bu gün ilçe seçim kuruluna müracaatımızı yaptık ve onayımızı aldık. Bu günden sonra inşallah Tüm Gölcük’ün belediye başkan adayı oldum. Birilerin dediği gibi ittifaklar demokrasinin gereğidir.

 

Seçimlerde ittifaklar yapılır, görüşmeler yapılır, anlaşmalar yapılır, ama hiçbir ittifak diğer İttifaka hakaret etme veya ona bir saygısız etme gibi bir durumda olmamalı. Dolayısı ile siyasi partilerimiz kanunsuz bir hareket yapıyorsa ve kanunsuz hareketin mercii adalettir, adaletin önünde neyse sorumlukları onu yerine getirilecektir. Biz saadet partisi olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Gölcük’te de, kendi adaylarımızla, kendi meclis üyelerimizle Türkiye’de sadece kendi adına seçime giren tek parti. Yine hazineden yardım almayan tek partidir. Biz şunu söylüyoruz, ülkemiz ekonomik bir sıkıntıdan geçiyor. Dolayısıyla siyasi partilerimizden şu anlayışı bekliyoruz. Hazineden alınan yardımları ülke ekonomisine katkısı adına Hazineye geri ödemesini istiyoruz” dedi.

 

Ardından Saadet Partisi Gölcük ilçe başkanı Yaşar İsmail Yıldız Gölcük Belediye Başkan adayının yakasındaki parti rozetini çıkararak yerine Türk Bayrağının rozetini taktı.

 

Fahri Haner

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.