LASTİK İŞ

NİHAYET !

Gölcük 15.08.2013 - 00:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

NİHAYET !

Gölcük’te Hukuki Süreçleri tamamlanan binaların Yıkımı devam ediyor

Gölcük Belediyesinin Koordinesinde İlçe genelindeki Hukuki süreçleri biten binaların yıkımı gerçekleştiriliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin de araç desteğinde bulunduğu Yıkım çalışmaları program dahilinde yapılıyor. Gölcük Donanma Mahallesi Kerimağa mevki 385 ada 2 nolu parsel üzerinde bulunan ve Hukuki süreci tamamlanmış olan 6 katlı bina,gerekli tedbir ve önlemlerin alınması sonrasında yıkım çalışmaları başlatıldı. Gölcük’te Kavşak projesi kapsamında kamulaştırılan mevcut binanın yıkımı kontrollü olarak sürdürülüyor.31 Temmuz 1 Ağustos tarihleri arasında Denizevler Mahallesi Deniz sitesinde 2 binanın yıkımından sonra yapılan bu çalışma ile  yıkımı gerçekleştirilen 3 bina olmuş bulunuyor. Böylece Gölcük İlçe genelinde Hukuki süreçleri tamamlanan binaların yıkımları bundan sonrada devam edecek.
Gölcük’te Hukuki Süreçleri tamamlanan binaların Yıkımı devam ediyor

Gölcük Belediyesinin Koordinesinde İlçe genelindeki Hukuki süreçleri biten binaların yıkımı gerçekleştiriliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin de araç desteğinde bulunduğu Yıkım çalışmaları program dahilinde yapılıyor.

Gölcük Donanma Mahallesi Kerimağa mevki 385 ada 2 nolu parsel üzerinde bulunan ve Hukuki süreci tamamlanmış olan 6 katlı bina,gerekli tedbir ve önlemlerin alınması sonrasında yıkım çalışmaları başlatıldı.

Gölcük’te Kavşak projesi kapsamında kamulaştırılan mevcut binanın yıkımı kontrollü olarak sürdürülüyor.31 Temmuz 1 Ağustos tarihleri arasında Denizevler Mahallesi Deniz sitesinde 2 binanın yıkımından sonra yapılan bu çalışma ile  yıkımı gerçekleştirilen 3 bina olmuş bulunuyor.

Böylece Gölcük İlçe genelinde Hukuki süreçleri tamamlanan binaların yıkımları bundan sonrada devam edecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.